Închide meniul
VIDEO

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. Denis Drăguş i-a aplaudat ironic

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 22:46

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. Denis Drăguş i-a aplaudat ironic

Denis Drăguş, implicat în incidentele din Standard Liege - Anderlecht

Denis Drăguş joacă la Standard Liege | Profimedia

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. În acel moment, scorul era 3-1 pentru echipa lui Denis Drăguş. Internaţionalul român a fost titular la Standard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 56 al partidei, Standard Liege a marcat al treilea gol, iar ultraşii de la Anderlecht au declanşat iadul. Au început să arunce cu torţe în teren, iar arbitrul a decis să întrerupă partida. După câteva minute, în care ultraşii oaspeţilor s-au mai calmat, arbitrul a decis să reia partida.

Scorul era în acel moment 3-1 pentru Standard, care conducea prin golurile marcate de Raskin (21), Fossey (28) şi Zinckernagel (56), după ce Anderlecht deschisese scorul în minutul 5, prin Verschaeren. Atacantul român Denis Drăguş a fost titular în echipa lui Standard.

În minutul 56, după marcarea golului de 3-1 pentru Standard, suporterii lui Anderlecht lansaseră un prim val de fumigene şi petarde pe teren, obligându-l pe arbitrul Bram van Driessche să întrerupă meciul pentru 12 minute.

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63

Lucrurile au degenerat în minutul 63, când fanii celor de la Anderlecht au început să arunce din nou cu torţe în teren. Arbitrul Bram Van Driessche a decis să întrerupă definitiv partida. Potrivit presei din Belgia, Denis Drăguş i-ar fi aplaudat ironic pe fanii celor de la Anderlecht. Meciul a contat pentru etapa a 14-a din Jupiler Pro League.

Reclamă

Cei de la Le Soir susţin că coechipierul său, portarul Arnaud Bodart, l-a împins şi l-a oprit pe român din a mai face gestul provocator.

Denis Drăguş s-a remarcat în minutul 19, când a verticalizat şi şi-a lăsat un coleg singur cu portarul advers. Pentru Anderlecht urmează meciul cu FCSB din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și