Închide meniul
VIDEO

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. Denis Drăguş i-a aplaudat ironic

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 22:46

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. Denis Drăguş i-a aplaudat ironic

Denis Drăguş, implicat în incidentele din Standard Liege - Anderlecht

Denis Drăguş joacă la Standard Liege | Profimedia

  • Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63
  • Denis Drăguş, implicat în incidente

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63, după ce ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe. În acel moment, scorul era 3-1 pentru echipa lui Denis Drăguş. Internaţionalul român a fost titular la Standard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 56 al partidei, Standard Liege a marcat al treilea gol, iar ultraşii de la Anderlecht au declanşat iadul. Au început să arunce cu torţe în teren, iar arbitrul a decis să întrerupă partida. După câteva minute, în care ultraşii oaspeţilor s-au mai calmat, arbitrul a decis să reia partida.

Scorul era în acel moment 3-1 pentru Standard, care conducea prin golurile marcate de Raskin (21), Fossey (28) şi Zinckernagel (56), după ce Anderlecht deschisese scorul în minutul 5, prin Verschaeren. Atacantul român Denis Drăguş a fost titular în echipa lui Standard.

Reclamă

În minutul 56, după marcarea golului de 3-1 pentru Standard, suporterii lui Anderlecht lansaseră un prim val de fumigene şi petarde pe teren, obligându-l pe arbitrul Bram van Driessche să întrerupă meciul pentru 12 minute.

Standard Liege – Anderlecht a fost oprit în minutul 63

Lucrurile au degenerat în minutul 63, când fanii celor de la Anderlecht au început să arunce din nou cu torţe în teren. Arbitrul Bram Van Driessche a decis să întrerupă definitiv partida. Potrivit presei din Belgia, Denis Drăguş i-ar fi aplaudat ironic pe fanii celor de la Anderlecht. Meciul a contat pentru etapa a 14-a din Jupiler Pro League.

Reclamă

Cei de la Le Soir susţin că coechipierul său, portarul Arnaud Bodart, l-a împins şi l-a oprit pe român din a mai face gestul provocator.

Denis Drăguş s-a remarcat în minutul 19, când a verticalizat şi şi-a lăsat un coleg singur cu portarul advers. Pentru Anderlecht urmează meciul cu FCSB din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş
Echipa naţională • 25 mart., 19:51
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş: „Mă ocup de el în vara asta!”
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep