Închide meniul
VIDEO

Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Briliantul” a început să zâmbească

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 14:48

Reclamă
Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Briliantul a început să zâmbească

Adi Mutu l-a sunat din nou pe Hagi

Gică Hagi şi Adrian Mutu, la finalul meciului Rapid - Farul 1-1 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a aflat ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Regele” nu a putut accepta egalul din Giuleşti şi s-a enervat la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi din cauza ocaziilor ratate de jucătorii săi în prima repriză. Antrenorul Farului Constanţa era convins că tabela trebuia să arate 3-0 pentru echipa sa.

Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1

„În prima repriză, trebuia să fie 3-0! 3-0 în prima repriză”, a țipat Gică Hagi după fluierul final.

Gică Hagi, ferm după derby-ul cu Rapid

Gică Hagi a avut un mesaj ferm după derby-ul cu Rapid. Antrenorul de la Farul a spus că, după prima repriză, echipa sa trebuia să aibă un avantaj de 3-0.

Gică Hagi a fost şi el nemulţumit de rezultatul din partida cu Rapid. „Regele” ar fi vrut să marcheze de 3 ori în prima repriză a meciului din Giuleşti.

Reclamă

„Felicitări, Rapid! Prima repriză cred că meciul a fost echilibrat. În repriza a doua, ei au dominat, iar noi nu am avut prospeţime, nu am combinat cum trebuia. Lăsând la o parte anumite faze, legate de faulturi în atac în special. S-au făcut nişte faulturi…

Rapidul a jucat bine, noi probabil nu am făcut aceeaşi presiune pe care trebuia să o facem. Ei uşor, uşor cu publicul şi-au creat. Rapid dacă atacă, devin periculoşi.

Nu, l-am felicitat la început şi după. Dar după prima repriză putea să fie 3-0 pentru noi. Meritele sunt şi le recunosc. Pentru noi e un punct, un meci în deplasare la o echipă bună. A fost un meci care a meritat să fie văzut la TV. Drumul îi lung, călătoria e lungă. Ritmul şi intensitatea a fost foarte ridicată. Am avut calitate cât am putut.

Reclamă 4 / 0/3

Grameni a zis că nu mai poate, iar când îţi zice că nu mai poate, îl schimbi”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Adrian Mutu: „Rapid a fost singura echipă de pe teren!”

Adrian Mutu a fost categoric după Rapid – Farul 1-1. Adrian Mutu a fost nemulţumit de rezultatul din meciul cu Farul, scor 1-1. Antrenorul Rapidului a lansat şi unele acuzaţii la adresa arbitrajului.

„Sunt nemulțumit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am făcut un joc solid, am dominat în totalitate acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult. Sincer, le-am spus să continue să joace ca în prima repriză. Au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă.

Cred că am dominat meciul de la cap la coadă. Am abordat o tactică agresivă, ne-am dus peste ei, le-am luat posesia. Diferența s-a făcut în fața porții. Cred că dacă eram puțin mai concentrați puteam să câștigăm. Alibec nu l-a umilit pe Grigore, trebuie să vă uitați la un meci întreg.

Îmi place să mă uit la băieții mei și la echipa mea. Asta nu înseamnă că apărarea mea nu și-a făcut datoria. Până la urmă, în ansamblu, a fost o singură echipă pe teren. O luăm meci cu meci. Am terminat turul, speram să-l terminăm cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atutidine. Am arătat tuturor că Rapid e o forță„, a spus Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și