Închide meniul
VIDEO

Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Briliantul” a început să zâmbească

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 14:48

Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Briliantul a început să zâmbească

Adi Mutu l-a sunat din nou pe Hagi

Gică Hagi şi Adrian Mutu, la finalul meciului Rapid - Farul 1-1 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a aflat ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Regele” nu a putut accepta egalul din Giuleşti şi s-a enervat la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi din cauza ocaziilor ratate de jucătorii săi în prima repriză. Antrenorul Farului Constanţa era convins că tabela trebuia să arate 3-0 pentru echipa sa.

Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1

„În prima repriză, trebuia să fie 3-0! 3-0 în prima repriză”, a țipat Gică Hagi după fluierul final.

Gică Hagi, ferm după derby-ul cu Rapid

Gică Hagi a avut un mesaj ferm după derby-ul cu Rapid. Antrenorul de la Farul a spus că, după prima repriză, echipa sa trebuia să aibă un avantaj de 3-0.

Gică Hagi a fost şi el nemulţumit de rezultatul din partida cu Rapid. „Regele” ar fi vrut să marcheze de 3 ori în prima repriză a meciului din Giuleşti.

Reclamă

„Felicitări, Rapid! Prima repriză cred că meciul a fost echilibrat. În repriza a doua, ei au dominat, iar noi nu am avut prospeţime, nu am combinat cum trebuia. Lăsând la o parte anumite faze, legate de faulturi în atac în special. S-au făcut nişte faulturi…

Rapidul a jucat bine, noi probabil nu am făcut aceeaşi presiune pe care trebuia să o facem. Ei uşor, uşor cu publicul şi-au creat. Rapid dacă atacă, devin periculoşi.

Nu, l-am felicitat la început şi după. Dar după prima repriză putea să fie 3-0 pentru noi. Meritele sunt şi le recunosc. Pentru noi e un punct, un meci în deplasare la o echipă bună. A fost un meci care a meritat să fie văzut la TV. Drumul îi lung, călătoria e lungă. Ritmul şi intensitatea a fost foarte ridicată. Am avut calitate cât am putut.

Reclamă 4 / 0/3

Grameni a zis că nu mai poate, iar când îţi zice că nu mai poate, îl schimbi”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Adrian Mutu: „Rapid a fost singura echipă de pe teren!”

Adrian Mutu a fost categoric după Rapid – Farul 1-1. Adrian Mutu a fost nemulţumit de rezultatul din meciul cu Farul, scor 1-1. Antrenorul Rapidului a lansat şi unele acuzaţii la adresa arbitrajului.

„Sunt nemulțumit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am făcut un joc solid, am dominat în totalitate acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult. Sincer, le-am spus să continue să joace ca în prima repriză. Au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă.

Cred că am dominat meciul de la cap la coadă. Am abordat o tactică agresivă, ne-am dus peste ei, le-am luat posesia. Diferența s-a făcut în fața porții. Cred că dacă eram puțin mai concentrați puteam să câștigăm. Alibec nu l-a umilit pe Grigore, trebuie să vă uitați la un meci întreg.

Îmi place să mă uit la băieții mei și la echipa mea. Asta nu înseamnă că apărarea mea nu și-a făcut datoria. Până la urmă, în ansamblu, a fost o singură echipă pe teren. O luăm meci cu meci. Am terminat turul, speram să-l terminăm cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atutidine. Am arătat tuturor că Rapid e o forță„, a spus Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1, la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și