Închide meniul

Gică Hagi, ferm după derby-ul cu Rapid: „După prima repriză putea să fie 3-0 pentru noi!” Ce a discutat cu Mutu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 23:31

Reclamă
Gică Hagi, ferm după derby-ul cu Rapid: „După prima repriză putea să fie 3-0 pentru noi! Ce a discutat cu Mutu

Gică Hagi, Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi, ferm după derby-ul cu Rapid. Antrenorul de la Farul a spus că, după prima repriză, echipa sa trebuia să aibă un avantaj de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a fost şi el nemulţumit de rezultatul din partida cu Rapid. „Regele” ar fi vrut să marcheze de 3 ori în prima repriză a meciului din Giuleşti.

Gică Hagi, ferm după derby-ul cu Rapid

Felicitări, Rapid! Prima repriză cred că meciul a fost echilibrat. În repriza a doua, ei au dominat, iar noi nu am avut prospeţime, nu am combinat cum trebuia. Lăsând la o parte anumite faze, legate de faulturi în atac în special. S-au făcut nişte faulturi…

Rapidul a jucat bine, noi probabil nu am făcut aceeaşi presiune pe care trebuia să o facem. Ei uşor, uşor cu publicul şi-au creat. Rapid dacă atacă, devin periculoşi.

Nu, l-am felicitat la început şi după. Dar după prima repriză putea să fie 3-0 pentru noi. Meritele sunt şi le recunosc. Pentru noi e un punct, un meci în deplasare la o echipă bună. A fost un meci care a meritat să fie văzut la TV. Drumul îi lung, călătoria e lungă. Ritmul şi intensitatea a fost foarte ridicată. Am avut calitate cât am putut.

Reclamă

Grameni a zis că nu mai poate, iar când îţi zice că nu mai poate, îl schimbi”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Denis Alibec, supărat după Rapid – Farul 1-1

Denis Alibec, supărat după Rapid – Farul 1-1. Duelul dintre Adrian Mutu şi Gică Hagi s-a terminat nedecis. Primele două clasate din Liga 1 au oferit un spectacol pe cinste în Giuleşti şi şi-au împărţit punctele.

Farul a deschis scorul prin Denis Alibec şi a sperat la o victorie uriaşă în Giuleşti. Rapid a revenit fantastic şi a egalat prin golul lui Cristi Săpunaru. Giuleştenii puteau câştiga pe final, dar golul lui Emmers a fost anulat de VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec a vorbit şi despre faza în care l-a ridiculizat pe Dragoş Grigore.

Sunt puţin supărat că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Am fost timoraţi şi nu am reuşit să ne facem jocul nostru. Chiar nu sunt mulţumit cu un punct. Mă bucur că am reuşit să marchez, dar sunt supărat că nu am câştigat meciului. Am văzut că vine agresiv şi ştiam că o să vină aşa. Când eşti atacant driblezi, fundaşii le mai „fură” aşa. Cred că au marcat foarte repede şi lucrul acesta ne-a dat puţin înapoi. Ne-am revenit, puteam să marcăm şi noi, dar şi ei. Pentru noi este un punct pierdut pentru că noi jucăm doar la victorie, chiar dacă Rapid are o echipă bună şi cu suporteri extraordinari„, a spus Denis Alibec la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și