Închide meniul

Un steward, dat afară de Roma după ce şi-a făcut o poză cu Victor Osimhen. Reacţia nigerianului

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 15:36

Reclamă
Un steward, dat afară de Roma după ce şi-a făcut o poză cu Victor Osimhen. Reacţia nigerianului

Un steward, dat afară de Roma după ce şi-a făcut o poză cu Victor Osimhen. Reacţia nigerianului

Victor Osimhen, înaintea unui meci / Profimedia Images

Un steward a fost dat afară de Roma după ce şi-a făcut o poză cu Victor Osimhen, relatează Gazzetta dello Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a învins AS Roma, în deplasare, scor 1-0, datorită unui gol marcat chiar de Osimhen. Decizia ca stewardul să nu mai lucreze la meciurile Romei nu îi aparţine clubului, ci firmei contractate de grupare pentru a asigura necesarul de stewarzi.

Matteo Lo Cicero a fost unul dintre stewarzii de la meciul Roma – Napoli 0-1. Datoria sa era să monitorizeze zona rezervată familiilor jucătorilor care, la finalul partidei, aşteaptă ca fotbaliştii să iasă la câţiva metri de tunelul care duce spre vestiare.

Un steward, dat afară de Roma după ce şi-a făcut o poză cu Victor Osimhen

Pentru a-şi face cât mai bine datoria, tânărul a decis să îl abordeze pe jurnalistul nigerian Oma Akatugba, care în acel moment se afla într-o zonă cu acces interzis, pentru a-l întreba ce face. Stewardul a aflat atunci că jurnalistul era prietenul lui Osimhen, jucător pe care Matteo îl idolatrizează.

Drept urmare, tânărul l-a aşteptat pe jucător pentru a se fotografia cu el. Fotbalistul s-a apropiat, a zâmbit şi l-a întrebat pe tânăr care s-a simţit bine la meci. Stewardul şi-a scos atunci telefonul mobil pentru a-i arăta jucătorului cât de important este pentru el.

Reclamă
Reclamă

“Îmi tremurau mâinile, visul meu devenise realitate. I-am arătat toate fotografiile leu, filmuleţe… a fost impresionat”, spune tânărul.

Osimhen a încercat să îl apere

Momentul a fost stricat de un responsaabil, care i-a cerut imediat stewardului să înapoieze ecusonul şi vesta. Matteo Lo Cicero încălcase regulamentul care prevede că stwearzii nu au voie să discute cu jucătorii.

Osimhen a încercat să îl apere pe tânăr: “Este fratele meu, e aici cu mine. De ce faci asta?”.

Reclamă

Jucătorul s-a interesat cu cât era plătit stewardul şi a promis că o să îi găsească un job nou. Matteo poate deocamdată să lucreze ca steward, însă nu la meciurile Romei.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și