Închide meniul
VIDEO

Scandal monstru în Roma – Napoli 0-1! Rick Karsdorp, eliminat după ce a sărit la gâtul arbitrului. Jose Mourinho l-a făcut praf pe „central”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2022, 11:23

Scandal monstru în Roma – Napoli 0-1! Rick Karsdorp, eliminat după ce a sărit la gâtul arbitrului. Jose Mourinho l-a făcut praf pe „central

Rick Karsdorp a încasat cartonaşul roşu în Roma - Napoli 0-1

Rick Karsdorp, în conflict cu arbitrul Massimiliano Irrati / sportam.info

Rick Karsdorp a fost eliminat după ce a sărit la gâtul arbitrului în derby-ul Roma – Napoli 0-1. Totul s-a petrecut după fluierul final, când jucătorul lui Jose Mourinho nu s-a mai putut controla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli are un parcurs incredibil în Serie A – a ajuns la 11 succese consecutive, după golul lui Victor Osimhen din „Derby del Sole”. Totuşi, după cum era de aşteptat, meciul nu a fost lipsit de incidente.

Rick Karsdorp, eliminat după ce a sărit la gâtul arbitrului în Roma – Napoli 0-1

Potrivit corrieredellosport.it, Rick Karsdorp a vrut să discute cu arbitrul Massimiliano Irrati, iar lucrurile au degenerat după ce fotbalistul a fost călcat de „central”. A sărit la gâtul arbitrului, motiv pentru care a fost eliminat.

Jose Mourinho l-a făcut praf pe „central” după meci. Acesta este de părere că echipa sa nu trebuia să piardă.

Reclamă

„Prestația noastră a suficient de bună încât să nu pierdem meciul. Am vrut victoria, dar au câștigat ei, după ce au avut câteva șuturi. A fost un meci dificil, cu multe cartonașe galbene și ei au înscris la una dintre puținele situații periculoase avute.

Nu vreau să vorbesc prea multe despre arbitru, cred că e un om echilibrat. Au fost anumite situații în meci care nu mi-au plăcut, dar i-am spus lui Irrati după meci asta, e o persoană cu care poți vorbi. Totuși, el nu a avut o partidă bună, a fost ieșit din formă”, a spus Jose Mourinho, citat de Football Italia.

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în Roma – Atalanta

Jose Mourinho a sărit să-l bată pe arbitru în meciul Roma – Atalanta 0-1, din etapa a 7-a din Serie A. Tehnicianul portughez, supranumit „The Special One”, a avut o criză de nervi în repriza a doua și a intrat în teren să-l confrunte pe central, iar în cele din urmă a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho a cerut vehement un penalty pentru Roma în repriza secundă, însă arbitrul central Daniele Chiffi n-a fost de acord. Antrenorul lusitan a răbufnit și, inițial, a intrat câțiva metri în teren pentru a-l certa pe arbitru.

Centralul n-a stat deloc pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu lui Mourinho, moment în care portughezul și-a ieșit din minți și a sărit să-l confrunte pe Chiffi. „The Special One” a fost ținut cu greu de oamenii din staff-ul său pentru a nu ajunge la central.

Jose Mourinho, în timpul meciului Roma - Atalanta
Jose Mourinho s-a dezlănțuit în Roma – Atalanta 0-1

Atalanta a marcat unicul gol în meciul „de foc” de pe Stadio Olimpico în minutul 35, prin Giorgio Scalvini. Roma a alergat în disperare după egalare, însă apărarea oaspeților a rezistat eroic.

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1: „A fost ruşinos, oribil!”

Jose Mourinho a răbufnit după Juventus – Roma 1-1. Tehnicianul portughez a fost extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale din derby-ul de la Torino.

Jose Mourinho e de părere că echipa sa a avut noroc în prima repriză, atunci când a primit un singur gol.

“Am avut extrem de mult noroc în prima repriză. Nu am făcut absolut nimic, a fost noroc pur. Apoi în repriza a doua a reușit să facem ceva, a fost o altă echipă. La pauză, le-am spus jucătorilor că sunt rușinat de ei. A fost rușinos! Nu este vorba despre tactică, este vorba despre atitudine.

Nu putem să venim la Torino și să jucăm așa. I-am spus secundului meu: “Roagă-te să fie doar 1-0 la pauză!”. A fost ceva fantastic să primim doar un gol. Din păcate, am avut puține soluții ofensive pe bancă, fără Zaniolo, fără Wijnaldum. Fundașii au jucat oribil în prima repriză. Pentru repriza a doua, am fost mulțumit.

Reclamă

L-am văzut pe Abraham într-un interviu, s-a comportat ca și cum ar fi jucat foarte bine, dar a fost oribil”, a spus Jose Mourinho pentru DAZN, după Juventus – Roma 1-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și