Închide meniul

Ce nebunie! Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş: „Am lăsat loc de ‘bună ziua’ în Turcia!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 17:39

Reclamă
Ce nebunie! Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş: „Am lăsat loc de bună ziua în Turcia!

Marius Șumudică l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru selecție

Marius Șumudică, la finalul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş. În vârstă de 51 de ani, antrenorul român este pe lista scurtă a marelui club din Turcia. Anunţul a fost făcut chiar de „Şumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beșiktaș e pe locul cinci în Turcia, cu 19 puncte acumulate, iar conducerea caută un nou antrenor în locul lui Valerien Ismael. Marius Şumudică, ex-tehnician la Gaziantep, Kayserispor şi Yeni Malatyaspor, poate fi alegerea „vulturilor negri”.

Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş

”Sunt pe lista scurtă, dar cu șanse infime, pentru că ar dori un antrenor turc, e vorba despre Senol Gunes. Dacă ar fi vorba despre un antrenor străin, aș avea șanse mai mari.

Am avut rezultate bune la Gaziantep, i-am bătut pe Beșiktaș de două ori, am lăsat loc de bună ziua în Turcia. Eu mă bucur, dar am doi ani de contract cu Al-Raed”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Atacantul de 31 de ani trece prin unul dintre cele mai bune momente din carieră. A fost revitalizat de Gică Hagi şi are deja 6 goluri în această ediţie de campionat.

Reclamă

Alibec a marcat şi în această etapă, în Rapid – Farul, scor 1-1. Marius Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

„Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa. Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a încântat în Giuleşti! A reușit driblingul sezonului în Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și