Închide meniul

Ce nebunie! Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş: „Am lăsat loc de ‘bună ziua’ în Turcia!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 17:39

Ce nebunie! Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş: „Am lăsat loc de bună ziua în Turcia!

Marius Șumudică l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru selecție

Marius Șumudică, la finalul unui meci / Profimedia

  • Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş
  • Anunţul făcut de antrenorul român

Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş. În vârstă de 51 de ani, antrenorul român este pe lista scurtă a marelui club din Turcia. Anunţul a fost făcut chiar de „Şumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beșiktaș e pe locul cinci în Turcia, cu 19 puncte acumulate, iar conducerea caută un nou antrenor în locul lui Valerien Ismael. Marius Şumudică, ex-tehnician la Gaziantep, Kayserispor şi Yeni Malatyaspor, poate fi alegerea „vulturilor negri”.

Marius Şumudică poate deveni antrenorul lui Beşiktaş

”Sunt pe lista scurtă, dar cu șanse infime, pentru că ar dori un antrenor turc, e vorba despre Senol Gunes. Dacă ar fi vorba despre un antrenor străin, aș avea șanse mai mari.

Reclamă

Am avut rezultate bune la Gaziantep, i-am bătut pe Beșiktaș de două ori, am lăsat loc de bună ziua în Turcia. Eu mă bucur, dar am doi ani de contract cu Al-Raed”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Atacantul de 31 de ani trece prin unul dintre cele mai bune momente din carieră. A fost revitalizat de Gică Hagi şi are deja 6 goluri în această ediţie de campionat.

Reclamă

Alibec a marcat şi în această etapă, în Rapid – Farul, scor 1-1. Marius Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

„Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa. Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a încântat în Giuleşti! A reușit driblingul sezonului în Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:25 LIVE SCOREAdina Diaconu – Wang Manyu 0-3 e ACUM în AntenaPLAY. Szocs a debutat cu victorie la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles "Il Luce"
Fotbal extern • 14 apr., 22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie
Fotbal extern • 14 apr., 11:22
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat! Care a prioritatea românului
Fotbal • 11 apr., 22:58
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să "fie interzis" la Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 21:23
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova: „N-aş vrea să fiu răutăcios!”
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită
Fotbal extern • 11 apr., 13:40
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră