Închide meniul

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec: „Gică văd că i-a găsit PIN-ul! Eu îl am pe buletin”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 11:22

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec: „Gică văd că i-a găsit PIN-ul! Eu îl am pe buletin

Marius Șumudică, o nouă declarație de dragoste pentru Rapid

Marius Şumudică, într-un meci / Profimedia

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Atacantul de 31 de ani trece prin unul dintre cele mai bune momente din carieră. A fost revitalizat de Gică Hagi şi are deja 6 goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a marcat şi în această etapă, în Rapid – Farul, scor 1-1. Marius Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa.

Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Reclamă

Denis Alibec a încântat în Giuleşti! A reușit driblingul sezonului în Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore.

Izolat în colțul terenului, Denis Alibec a făcut o fază genială. Cu Dragoș Grigore în spatele său, atacantul de 31 de ani a reușit un artificiu tehnic de excepție.

Alibec i-a trecut mingea printre picioare lui Grigore, din întoarcere. Fundașul Rapidului s-a prăbușit încercând să-l blocheze pe jucătorul lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Tot Alibec e cel care a marcat pentru Farul în Giulești. Vârful constănțenilor a înscris după o pasă lungă a lui Grameni. Săpunaru n-a mai reușit să facă pasul la ofsaid.

Denis Alibec, după Rapid – Farul 1-1: „Sunt nemulţumit!”

Farul a deschis scorul prin Denis Alibec şi a sperat la o victorie uriaşă în Giuleşti. Rapid a revenit fantastic şi a egalat prin golul lui Cristi Săpunaru. Giuleştenii puteau câştiga pe final, dar golul lui Emmers a fost anulat de VAR. Alibec a vorbit şi despre faza în care l-a ridiculizat pe Dragoş Grigore.

Sunt puţin supărat că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Am fost timoraţi şi nu am reuşit să ne facem jocul nostru. Chiar nu sunt mulţumit cu un punct. Mă bucur că am reuşit să marchez, dar sunt supărat că nu am câştigat meciului. Am văzut că vine agresiv şi ştiam că o să vină aşa.

Când eşti atacant driblezi, fundaşii le mai „fură” aşa. Cred că au marcat foarte repede şi lucrul acesta ne-a dat puţin înapoi. Ne-am revenit, puteam să marcăm şi noi, dar şi ei. Pentru noi este un punct pierdut pentru că noi jucăm doar la victorie, chiar dacă Rapid are o echipă bună şi cu suporteri extraordinari„, a spus Denis Alibec la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și