Închide meniul

Uluitor! Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Vezi că Varga e la hotel! Nu mai vorbesc niciodată cu tine, jur!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 19:43

Reclamă
Uluitor! Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj: „Vezi că Varga e la hotel! Nu mai vorbesc niciodată cu tine, jur!

Dan Petrescu se teme înaintea partidei cu Chindia

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj. Antrenorul campioanei României s-a enervat după ce a fost întrebat de viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferinţa de presă.

La doar câteva secunde, „Bursucul” a răbufnit: „Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei României avertizează că nu va accepta niciun act de indisciplină în vestiar.

Reclamă

În timpul confruntării de pe Cluj Arena, Ciprian Deac ar fi făcut un gest de lehamite spre banca de rezerve. Dan Petrescu a fost întrebat, la conferinţa de presă, ce s-a întâmplat. „Bursucul” anunţă că e gata să ia măsuri dacă e vreun jucător care nu îi respectă deciziile.

„Nu ştiu, se întâmplă atâtea lucruri într-un meci că nu ştiu ce putea fi. La adresa mea, nu cred. Jucătorii nu cred că ar face gesturi asupra mea, că dacă ar face nu ar mai juca după aia. Niciodată! Ştiţi că sunt foarte strict şi ţin mult la disciplină, jucătorii trebuie să respecte ce zice antrenorul.

Indiferent de nume. Unde e Ronaldo? Asta le-am şi spus azi la băieţi şi le-am dat-o la toţi. Ce a declarat Ten Hag. A declarat: ‘Ronaldo a fost cel mai mare jucător, e important pentru club, dar aici decid eu tot’. Aşa e şi la CFR Cluj, aici decid eu. Dacă un jucător, indiferent de nume, are probleme, o să stea acasă şi nu o să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să îi dăm amendă… poate mai mică, un milion de euro să dăm, cum i-au dat lui Ronaldo, mai greu. Dar eu decid şi eu iau deciziile. Sper să fie bune„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și