Închide meniul

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri: „Nu o să îi dăm o amendă de un milion de euro, cum i-au dat lui Ronaldo”

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 11:02

Reclamă
Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri: „Nu o să îi dăm o amendă de un milion de euro, cum i-au dat lui Ronaldo

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei României avertizează că nu va accepta niciun act de indisciplină în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul confruntării de pe Cluj Arena, Ciprian Deac ar fi făcut un gest de lehamite spre banca de rezerve. Dan Petrescu a fost întrebat, la conferinţa de presă, ce s-a întâmplat. „Bursucul” anunţă că e gata să ia măsuri dacă e vreun jucător care nu îi respectă deciziile.

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri la CFR Cluj

Nu ştiu, se întâmplă atâtea lucruri într-un meci că nu ştiu ce putea fi. La adresa mea, nu cred. Jucătorii nu cred că ar face gesturi asupra mea, că dacă ar face nu ar mai juca după aia. Niciodată! Ştiţi că sunt foarte strict şi ţin mult la disciplină, jucătorii trebuie să respecte ce zice antrenorul.

Indiferent de nume. Unde e Ronaldo? Asta le-am şi spus azi la băieţi şi le-am dat-o la toţi. Ce a declarat Ten Hag. A declarat: ‘Ronaldo a fost cel mai mare jucător, e important pentru club, dar aici decid eu tot’. Aşa e şi la CFR Cluj, aici decid eu. Dacă un jucător, indiferent de nume, are probleme, o să stea acasă şi nu o să joace.

Nu o să îi dăm amendă… poate mai mică, un milion de euro să dăm, cum i-au dat lui Ronaldo, mai greu. Dar eu decid şi eu iau deciziile. Sper să fie bune„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 25, din penalty. Veteranul ardelenilor a fost schimbat în minutul 69, în locul său intrând pe teren Cvek.

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo

Erik Ten Hag a făcut o dezvăluire incendiară despre Cristiano Ronaldo. Înainte meciului cu Chelsea, managerul lui Manchester United a spus totul despre situaţia reală de la gruparea de pe Old Trafford, care l-a dus pe CR7 la echipa a doua.

Managerul olandez susţine că Ronaldo nu a vrut să intre pe teren din postura de rezervă, în meciul important cu Tottenham, 2-0. Mai mult, la final, el a părăsit stadionul înainte de fluierul de final. Pentru aceste două ieşiri, lusitanul va plăti şi o sumă uriaşă, un milion de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Da, Cristiano Ronaldo a refuzat să intre pe teren cu Tottenham. Trebuie să fie consecinţe. E important să se ia măsuri pentru ca atitudinea şi mentalitatea grupului să fie cele corecte.

Primul episod din meciul cu Rayo a fost inacceptabil, dar nu a fost singurul. A dua oară, trebuie să existe consecinţe. Fotbalul este un sport de echipă şi trebuie să respecţi un standard”, a spus Ten Hag, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și