Închide meniul

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League! ”Dicanio” vrea victorii cu Anderlecht și West Ham

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 9:52

Reclamă
Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League! ”Dicanio” vrea victorii cu Anderlecht și West Ham

Nicolae Dică, mesaj de luptă după Mioveni - Petrolul 1-0

Nicolae Dică este antrenorul celor de la Mioveni | Hepta

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League. Antrenorul roș-albaștrilor este conștient că îl așteaptă două meciuri de foc, cu Anderlecht și West Ham, însă speră la un miracol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un singur punct după 4 etape în grupa din Conference League. Roș-albaștrii ocupă ultimul loc.

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League

„Noi am reușit să facem jocuri bune în campionat, să ne ridicăm în clasament. Cei de la Anderlecht au avut o cădere, au și schimbat antrenorul înainte de acest joc, dar e un meci de Europa și va fi foarte dificil pentru că întâlnim o echipă foarte bună.

Sperăm să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la ultimele partide. Ne dorim să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Am văzut meciurile lor cu Standard și Brugge. Sunt o echipă foarte bună, o echipă care îmbină jucătorii tineri cu jucătorii cu experiență. Cei de la mijlocul terenului au calitate în duelurile unu contra unu, au viteză. D-asta spun că trebuie să facem un joc perfect pentru a face un rezultat pozitiv. Ei au titulari în naționala Belgiei, iar asta spune totul.

Ne vom juca șansa noastră, vom încerca să dăm totul și să obținem un rezultat pozitiv. Este foarte greu să reușim să câștigăm cele două partide (n.r – cu Anderlecht și West Ham), dar asta nu înseamnă că nu ne dorim acest lucru. Știm că vom avea două partide foarte grele. Vom lua fiecare joc în parte. Dacă mâine seară vom reuși un rezultat pozitiv, vom vorbi apoi și despre meciul cu West Ham”, a declarat Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor s-a enervat din cauza programului şi a anunţat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

FCSB este pe ultimul loc în UEFA Conference League, cu un singur punct. Acesta a fost obţinut chiar în turul cu Anderlecht de pe Arena Naţională, scor 0-0.

„Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și alte jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și