Închide meniul

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League! ”Dicanio” vrea victorii cu Anderlecht și West Ham

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 9:52

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League! ”Dicanio” vrea victorii cu Anderlecht și West Ham

Nicolae Dică, mesaj de luptă după Mioveni - Petrolul 1-0

Nicolae Dică este antrenorul celor de la Mioveni | Hepta

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League. Antrenorul roș-albaștrilor este conștient că îl așteaptă două meciuri de foc, cu Anderlecht și West Ham, însă speră la un miracol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un singur punct după 4 etape în grupa din Conference League. Roș-albaștrii ocupă ultimul loc.

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League

„Noi am reușit să facem jocuri bune în campionat, să ne ridicăm în clasament. Cei de la Anderlecht au avut o cădere, au și schimbat antrenorul înainte de acest joc, dar e un meci de Europa și va fi foarte dificil pentru că întâlnim o echipă foarte bună.

Sperăm să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la ultimele partide. Ne dorim să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. Am văzut meciurile lor cu Standard și Brugge. Sunt o echipă foarte bună, o echipă care îmbină jucătorii tineri cu jucătorii cu experiență. Cei de la mijlocul terenului au calitate în duelurile unu contra unu, au viteză. D-asta spun că trebuie să facem un joc perfect pentru a face un rezultat pozitiv. Ei au titulari în naționala Belgiei, iar asta spune totul.

Ne vom juca șansa noastră, vom încerca să dăm totul și să obținem un rezultat pozitiv. Este foarte greu să reușim să câștigăm cele două partide (n.r – cu Anderlecht și West Ham), dar asta nu înseamnă că nu ne dorim acest lucru. Știm că vom avea două partide foarte grele. Vom lua fiecare joc în parte. Dacă mâine seară vom reuși un rezultat pozitiv, vom vorbi apoi și despre meciul cu West Ham”, a declarat Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor s-a enervat din cauza programului şi a anunţat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

FCSB este pe ultimul loc în UEFA Conference League, cu un singur punct. Acesta a fost obţinut chiar în turul cu Anderlecht de pe Arena Naţională, scor 0-0.

„Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și alte jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și