Închide meniul

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB: „Pe ce echipă ne bazăm? Am jucat luni, marţi ne-am refăcut şi azi am plecat pe drum!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 20:04

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB: „Pe ce echipă ne bazăm? Am jucat luni, marţi ne-am refăcut şi azi am plecat pe drum!

Nicolae Dică a anunţat care sunt jucătorii care vor lipsi din meciul FCSB - Silkeborg!

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor s-a enervat din cauza programului şi a anunţat că va fi nevoit să facă mai multe schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe ultimul loc în UEFA Conference League, cu un singur punct. Acesta a fost obţinut chiar în turul cu Anderlecht de pe Arena Naţională, scor 0-0.

Nicolae Dică nu s-a mai putut abţine înainte de Anderlecht – FCSB

„Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Reclamă

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și alte jucători să evolueze”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Helmut Duckadam ştie de ce FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani

Helmut Duckadam a găsit motivul pentru care FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015, şi îl trage la răspundere pe Gigi Becali. Fostul portar este de părere că implicarea patronului dăunează echipei roş-albastre.

FCSB a ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii se pregătesc de duelul cu Anderlecht, din Conference League, meci ce va fi joi, în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:45.

Reclamă 4 / 0/3

„Niciun antrenor de la FCSB din ultimii ani nu au reușit să facă la FCSB un joc de echipă. Nu știu de ce. Și asta de ani de zile.

Au câțiva jucători care ies în evidență, care pot face ca o partidă să curgă în favoarea lor sau să o câștige, dar ca joc de echipă stau foarte rău. Poate că și implicarea patronului uneori face imposibil acest lucru. Nu îmi dau seama”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și