Închide meniul

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu: ”Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR Cluj!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 15:50

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu: ”Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR Cluj!”

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi a lansat un avertisment pentru rivalele la titlu. Antrenorul Universității Craiova este de părere că nu există favorită la titlu în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța, Rapid, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt echipele ”înscrise” în lupta la titlu.

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența.

Au o organizare defensivă și ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător. Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit față de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanță.

Am avut probleme doar cu distanța între compartimente, nu pe tranziția în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanță mare între compartimente.

Reclamă

Cred că, pentru Sepsi, și un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absențe importante, Păun, Aganovic. Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediție de campionat. Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu

Mirel Rădoi a oferit prima reacţie după plecarea lui Marian Copilu din Bănie.

Antrenorul oltenilor vrea ca Marcel Popescu sau Sorin Cârţu să vină mai aproape de echipă. În caz contrar, Rădoi e de părere că trebuie adusă o altă persoană în club.

Reclamă 4 / 0/3

N-am avut nicio ceartă cu Copilu, nicio discuție în contradictoriu, așa cum s-a scris. E clar că e o pierdere plecarea lui. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară. 

E lung drumul între antrenor și patron. Nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască„, a fost reacţia lui Mirel Rădoi despre plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și