Închide meniul

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu: ”Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR Cluj!”

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 15:50

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu: ”Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR Cluj!”

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu
  • Mesajul transmis de antrenorul Universității Craiova

Mirel Rădoi a lansat un avertisment pentru rivalele la titlu. Antrenorul Universității Craiova este de părere că nu există favorită la titlu în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța, Rapid, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt echipele ”înscrise” în lupta la titlu.

Mirel Rădoi, avertisment pentru rivalele la titlu

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența.

Reclamă

Au o organizare defensivă și ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător. Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit față de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanță.

Am avut probleme doar cu distanța între compartimente, nu pe tranziția în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanță mare între compartimente.

Reclamă

Cred că, pentru Sepsi, și un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absențe importante, Păun, Aganovic. Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediție de campionat. Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu

Mirel Rădoi a oferit prima reacţie după plecarea lui Marian Copilu din Bănie.

Antrenorul oltenilor vrea ca Marcel Popescu sau Sorin Cârţu să vină mai aproape de echipă. În caz contrar, Rădoi e de părere că trebuie adusă o altă persoană în club.

Reclamă 4 / 0/3

N-am avut nicio ceartă cu Copilu, nicio discuție în contradictoriu, așa cum s-a scris. E clar că e o pierdere plecarea lui. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară. 

E lung drumul între antrenor și patron. Nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască„, a fost reacţia lui Mirel Rădoi despre plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova