Închide meniul

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu: „Nu am avut nicio ceartă! E o pierdere, nu văd o relaţie directă cu patronul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 20:57

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu: „Nu am avut nicio ceartă! E o pierdere, nu văd o relaţie directă cu patronul!

Mirel Rădoi, în pericol de a fi dat afară

Mirel Rădoi, după un meci din Liga 1 / Hepta

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu. Mirel Rădoi regretă plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova. Rădoi vrea ca Marcel Popescu sau Sorin Cârţu să vină mai aproape de echipă. În caz contrar, Rădoi e de părere că trebuie adusă o altă persoană în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a dezminţit toate zvonurile conform cărora Marian Copilu ar fi plecat după o ceartă cu antrenorul.

Mirel Rădoi, reacţie după plecarea lui Marian Copilu

N-am avut nicio ceartă cu Copilu, nicio discuție în contradictoriu, așa cum s-a scris. E clar că e o pierdere plecarea lui. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară. 

E lung drumul între antrenor și patron. Nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască„, a fost reacţia lui Mirel Rădoi despre plecarea lui Marian Copilu de la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi, laude pentru Nistor şi Baiaram după UTA – Universitatea Craiova 1-2

Mirel Rădoi a ţinut să îi laude pe Dan Nistor şi pe Ştefan Baiaram după partida cu UTA. Nistor a fost cel care i-a pasat decisiv lui Baiaram la cele două goluri marcate.

Reclamă

„Trei puncte importante pentru noi, dar cred că au fost facilitate şi de eliminarea lui Paul Anton. Trebuia să închidem meciul pentru că la mingile lungi puteam avea probleme. Reuşim să întoarcem scorul, dar nu ştim cât de mult o putem face. Dacă jucam 11 la 11, nu ştiu dacă puteam să facem asta. Pentru mine nu e o surpriză pentru că Dan era contestat de suporteri, că are vârsta pe care o are.

Legat de Baiaram e un tip care într-o relaţie de 1 la 1 e foarte bun. De când am ajuns la acest club s-a spus că eu şi Marian amavut o ceartă. Nu am avut nici măcar o discuţie în contradictoriu. E o pierdere, cineva trebuie să fie mai aproape de echipă. Ori Marcel Popescu, ori Sorin Cârţu. E o distanţă mare între antrenor şi patron şi nu e normal să fie o relaţie directă între antrenor”, a spus Mirel Rădoi după UTA – Universitatea Craiova 1-2.

UTA – Universitatea Craiova 1-2. Ştefan Baiaram i-a adus toate punctele lui Mirel Rădoi

UTA – Universitatea Craiova 1-2, partida din etapa a 15-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii au obţinut a doua victorie consecutivă în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Graţie succesului din deplasarea de la Arad, trupa lui Mirel Rădoi a acumulat 24 de puncte, şi a urcat pe locul patru în Liga 1, peste Hermannstadt. UTA a deschis scorul repede în meci. Abeid a marcat în minutul 13, după ce a profitat de o greşeală a lui Nicuşor Bancu. Ulterior, Ştefan Baiaram a marcat în prelungirile primei reprize.

Golul victoriei a fost marcat tot de Ştefan Baiaram. În minutul 57, mijlocaşul a înscris din pasa lui Dan Nistor, şi astfel i-a adus toate cele trei puncte lui Mirel Rădoi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și