Închide meniul

Florin Lovin a pus tunurile pe FCSB şi CFR Cluj: „Vor titlul în România, nu performanţă în Europa! Ba suntem obosiţi, ba ne accidentăm…”

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 8:50

Reclamă
Florin Lovin a pus tunurile pe FCSB şi CFR Cluj: „Vor titlul în România, nu performanţă în Europa! Ba suntem obosiţi, ba ne accidentăm…

Florin Lovin, fostul mijlocaş de la FCSB

Florin Lovin, fostul mijlocaş de la FCSB / Hepta

Florin Lovin a pus tunurile pe FCSB şi CFR Cluj după o nouă seară de Conference League. Roş-albaştrii au fost eliminaţi din competiţie, în timp ce ardelenii au pierdut la scor şi vor avea un meci cât o finală săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin este de părere că cele două echipe nu au tratat cu seriozitate competiţia, motiv pentru care România mai are o singură echipă care poate ajunge în primăvara europeană.

Florin Lovin a pus tunurile pe FCSB şi CFR Cluj

„Rezultate aşa oscilante… baţi în două meciuri pe care nu te aşteptai sa le câştigi şi nu faci nimic cu Sivasspor. Dacă şi CFR, care ne obişnuia cu goluri puţine luate… e o seară tristă pentru fotbalul românesc. FCSB, să nu mai ai şansă înainte de ultimul meci… era cel mai frumos lucru pentru toată lumea să joci calificarea cu West Ham, în ultimul meci. În momentul de faţă, acesta e cel mai înalt la care suntem.

Investiţiile care se fac în salarii şi jucători la FCSB şi CFR sunt peste multe alte echipe din Conference şi Europa League. Nu reuşeşte o echipă din România să joace în Europa League an de an? Nu mai vorbesc de Champions League… Nu înţeleg reţeta de la CFR, au la echipa a doua jucători care iau 20.000 de euro salariu, la fel şi FCSB, dai milioane de euro pe jucători, ca să ce? Să câştigi un titlu în România?

E un trofeu, dar nu înseamnă nimic. Cupele europene contează. Pare o povară pentru ambele echipe competiţia asta, că suntem obosiţi, că ne accidentăm. Nu e povară, e o bucurie să joci în cupele europene. Pentru club, pentru fani. Din declaraţii pare că nu pun mare preţ pe această competiţie.

Reclamă

Meciurile cu Slavia nu m-au convins, mi se pare că au fost accident. Mereu când puneau piciorul pe minge la Cluj, aveau ocazie de gol”, a declarat Florin Lovin, potrivit orangesport.ro.

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Fostul antrenor al ardelenilor a criticat prestaţia echipei lui Dan Petrescu, care şi-a luat gândul de la calificarea în optimi de pe prima poziţie.

CFR Cluj nu mai are nicio şansă la primul loc. Campioana României este sigură de locul 2 dacă va câştiga în ultima etapă, cu Ballkani.

Reclamă 4 / 0/3

„CFR Cluj a jucat mai deschis. Eu mă așteptam să joace mai închis. A lăsat spații. În plus, forța a făcut diferența în dueluri.

Cred că latura psihologică a contat foarte mult. E un rezultat rușinos, chiar dacă trăim cu impresia că CFR Cluj a făcut un joc frumos, a încercat să ajungă la poartă prin pase și nu a mai jucat cu lungă și pe a doua. Ăsta e fotbalul, te pedepsește”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și