Închide meniul

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0: „Rușinos! Fotbalul te pedepsește!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 8:27

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0: „Rușinos! Fotbalul te pedepsește!

Marius Şumudică, prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj

Marius Şumudică, în timpul unui meci / GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Fostul antrenor al ardelenilor a criticat prestaţia echipei lui Dan Petrescu, care şi-a luat gândul de la calificarea în optimi de pe prima poziţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj nu mai are nicio şansă la primul loc. Campioana României este sigură de locul 2 dacă va câştiga în ultima etapă, cu Ballkani.

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

„CFR Cluj a jucat mai deschis. Eu mă așteptam să joace mai închis. A lăsat spații. În plus, forța a făcut diferența în dueluri.

Cred că latura psihologică a contat foarte mult. E un rezultat rușinos, chiar dacă trăim cu impresia că CFR Cluj a făcut un joc frumos, a încercat să ajungă la poartă prin pase și nu a mai jucat cu lungă și pe a doua. Ăsta e fotbalul, te pedepsește”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu a uluit pe toată lumea după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Campioana mai păstrează şanse de calificare. CFR Cluj trebuie să câştige partida cu Ballkani pentru a fi sigură de primăvara europeană în Conference League.

Reclamă

„În prima repriză am luat gol din offside. Nu avem VAR. Am avut un penalty, am avut 3 ocazii. Penalty, offside şi autogol, nu a fost seara noastră. Am pierdut cu 3-0, asta nu e bine. Dar bine că suntem în cărţi. Joi trebuie să câştigăm şi să ne calificăm în primăvara europeană. Nu cred că a fost apărarea în pioneze. Primul gol e offside. Ce să zici la echipă?! Şi autogol al doilea gol. Eu nu sunt supărat pe echipă şi nici pe jucători. A fost cel mai bun meci al nostru în Europa.

Nu cred că a fost apărarea în piuneze, am fost prinși pe contraatac. Primul gol a fost primit din ofsaid, al doilea autogol… ce să le zici fundașilor? A jucat și bine Janga, păcat de el că a dat autogol. Nu sunt supărat pe echipă, pe jucători, doar pe rezultat și că nimic n-a fost în favoarea noastră în seara asta.

Sivasspor are jucători de mare, mare calitate, orice jucător de la ei joacă în națională și câștigă bani foarte mulți. Dar meritam mai mult din cele două meciuri cu ei. Dar ăsta e fotbalul, cu Slavia poate nu meritam chiar 6 puncte

Reclamă 4 / 0/3

Dacă batem ne calificăm, dacă nu batem, nu ne calificăm. Va fi un meci foarte greu cu Ballkani. Să te califici într-o grupă europeană şi să faci 7 puncte, nu e uşor. Nu îmi reproşez nimic„, a spus Dan Petrescu la sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și