Închide meniul

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3: ”Și-au bătut joc de munca altora”

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 14:57

Reclamă
Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3: ”Și-au bătut joc de munca altora”

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3

Daniel Oprița discută cu fanii Stelei / Hepta

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3. Antrenorul liderului a acuzat anumiți jucători că nu au respectat fotbalul și că au jucat doar o repriză, la capătul careia militarii conduceau cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce să fac? Trebuie să accept realitatea, asta e. Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Când nu respecți fotbalul, pățești ce am pățit noi. Sper să conștientizeze ce au făcut astăzi, și-au bătut joc de munca altora. Alții și-au făcut treaba.

La 2-0, au început să meargă pe teren, li s-a urcat la cap. Le-am spus și la pauză să intre serios, că Pandurii va veni cu moral și încredere.

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3

Le-am făcut niște cadouri pe care le poți face doar când nu ești concentrat. O să analizăm, fiecare a greșit. Eu am încercat la pauză să-i atenționez, le-am spus că nu-i meciul terminat. Trebuie să te miști. Ei, după 2-0, n-au mai făcut-o și s-au trezit prea târziu, când erau deja amețiți.

Avem probleme, dar asta nu e o scuză. Avem trei fundași centrali accidentați, acolo avem probleme. De la 2-0, cu o echipă căreia puteai să-i dai mai multe goluri… Când facem greșelile pe care le-am făcut și când avem atitudinea pe care am avut-o, se întâmplă ce s-a întâmplat.

Reclamă

Suntem pe primul loc, dar sper să ne trezească acest joc, să nu mai fie această atitudine, această nepăsare. Trebuie să le fie rușine. Fiecare trebuie să-și dea seama unde a greșit. Nu vorbesc de renunțat la jucători.

Acest meci era de câștigat, îi controlam, aveam 2-0. Ne-am pus noi probleme, asta s-a întâmplat”, a spus Oprița, citat de digisport.ro.

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu 4-3, după ce scorul a fost 0-2, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 12-a a Ligii a II-a de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul a condus prin dubla lui Bogdan Chipirliu (11, 44), dar gazdele au revenit şi au marcat de patru ori la rând, prin Adrian Stoian (45), Claudiu Dragu (50), jucător venit chiar de la Steaua, Gabriel Dodoi (72) şi Alexandru Dulca (84).

Steaua a mai înscris o dată pe final, prin Atanas Trică (88). Steaua venea după patru victorii consecutive şi era neînvinsă de opt etape în campionat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și