Închide meniul

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3: ”Și-au bătut joc de munca altora”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 14:57

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3: ”Și-au bătut joc de munca altora”

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3

Daniel Oprița discută cu fanii Stelei / Hepta

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3. Antrenorul liderului a acuzat anumiți jucători că nu au respectat fotbalul și că au jucat doar o repriză, la capătul careia militarii conduceau cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce să fac? Trebuie să accept realitatea, asta e. Am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Când nu respecți fotbalul, pățești ce am pățit noi. Sper să conștientizeze ce au făcut astăzi, și-au bătut joc de munca altora. Alții și-au făcut treaba.

La 2-0, au început să meargă pe teren, li s-a urcat la cap. Le-am spus și la pauză să intre serios, că Pandurii va veni cu moral și încredere.

Daniel Oprița a luat foc după ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3

Le-am făcut niște cadouri pe care le poți face doar când nu ești concentrat. O să analizăm, fiecare a greșit. Eu am încercat la pauză să-i atenționez, le-am spus că nu-i meciul terminat. Trebuie să te miști. Ei, după 2-0, n-au mai făcut-o și s-au trezit prea târziu, când erau deja amețiți.

Avem probleme, dar asta nu e o scuză. Avem trei fundași centrali accidentați, acolo avem probleme. De la 2-0, cu o echipă căreia puteai să-i dai mai multe goluri… Când facem greșelile pe care le-am făcut și când avem atitudinea pe care am avut-o, se întâmplă ce s-a întâmplat.

Reclamă

Suntem pe primul loc, dar sper să ne trezească acest joc, să nu mai fie această atitudine, această nepăsare. Trebuie să le fie rușine. Fiecare trebuie să-și dea seama unde a greșit. Nu vorbesc de renunțat la jucători.

Acest meci era de câștigat, îi controlam, aveam 2-0. Ne-am pus noi probleme, asta s-a întâmplat”, a spus Oprița, citat de digisport.ro.

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua 4-3

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu 4-3, după ce scorul a fost 0-2, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 12-a a Ligii a II-a de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul a condus prin dubla lui Bogdan Chipirliu (11, 44), dar gazdele au revenit şi au marcat de patru ori la rând, prin Adrian Stoian (45), Claudiu Dragu (50), jucător venit chiar de la Steaua, Gabriel Dodoi (72) şi Alexandru Dulca (84).

Steaua a mai înscris o dată pe final, prin Atanas Trică (88). Steaua venea după patru victorii consecutive şi era neînvinsă de opt etape în campionat.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și