Închide meniul
VIDEO

„Kvaradona!”. Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A! Gol şi două pase decisive în numai 35 de minute din Napoli – Sassuolo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 16:59

„Kvaradona!. Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A! Gol şi două pase decisive în numai 35 de minute din Napoli – Sassuolo

"Kvaradona!". Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A

Khvicha Kvaratskhelia este noul star al lui Napoli / Profimediaimages

Khvicha Kvaratskhelia este noul star din Serie A. Extrema de 21 de ani a lui Napoli a dat recital în meciul cu Sassuolo, din etapa a 12-a a campionatului Italiei. Internaţionalul georgian este de neoprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kvaratskhelia a făcut spectacol încă din startul partidei de pe Stadionul Diego Armando Maradona. În minutul 4 i-a pasat decisiv lui Osimhen, care a dus în avantaj liderul din Serie A.

Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A

Faza a fost cu repetiţie în minutul 19. Servit din nou de Kvaratskhelia, atacantul nigerian a reuşit „dubla”.

Scorul a căpătat proporţii până la pauză, când şi-a trecut numele pe tabelă şi Khvicha Kvaratskhelia. După 35 de minute, georgianul a reuşit o preluare perfectă, a jutat în forţă şi nu i-a dat nicio şansă veteranului Andrea Consigli.

VEZI AICI GOLUL DE 3-0!

Reclamă

Kvaratskhelia are cifre de senzaţie în cele 16 meciuri jucate în tricoul lui Napoli. Are deja 7 goluri şi 9 assist-uri. „Kvaradona” l-au numit cei de la Squawka News.

Napoli a surprins în această vară, când a plătit 10 milioane de euro pentru tânărul de 21 de ani. L-a transferat de la Dinamo Batumi. Cota de piaţă a lui Kvaratskhelia a „explodat” imediat şi a ajuns la 35 de milioane de euro pe Transfermarkt. Este una record pentru un fotbalist din Georgia.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de această etapă, Napoli ocupa primul loc în Serie A. Este singura echipă neînvinsă. Are 29 de puncte, cu 3 mai mult decât principala urmăritoare AC Milan.

Napoli s-a calificat în optimile UEFA Champions League

Napoli este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Trupa lui Luciano Spalletti s-a calificat în optimile UEFA Champions League după numai patru etape disputate din faza grupelor. Italienii au obţinut un nou succes categoric cu Ajax, scor 4-2. Cu o săptămână în urmă câştigase cu 6-1 la Amsterdam!

Lozano a avut nevoie de numai patru minute pentru a deschide scorul. În minutul 16, Napoli conducea deja cu 2-0. Giacomo Raspadori a marcat pentru al treilea meci la rând în Liga Campionilor. Alessandro Del Piero şi Fabrizio Ravanelli au fost singurii italieni care au mai reuşit o astfel de performanţă, ambii în 1995.

Ajax a început să spere în startul reprizei secunde, când Klaasen a redus din diferenţă. Autor al unui assist la reuşita lui Raspadori, Khvicha Kvaratskhelia şi-a trecut în cont şi un gol. Georgianul care s-a descătuşat după transferul la Napoli a marcat, din penaly, în minutul 62.

„Lăncierii” nu au renunţat la luptă şi au sperat că vor smulge o remiză pe Stadionul Diego Armando Maradona. Berwijn a înscris şi el de la 11 metri. „Vulcanul” din tribune a erupt în momentul în care Osimhen a făcut 4-2 şi s-a bucurat la maximum. Şi-a dat jos atât tricoul, cât şi masca de protecţie.

A fost un gol istoric marcat de Victor Osimhen. Napoli a egalat astfel recordul de goluri din fazele UEFA Champions League, după primele 4 etape. Numai PSG (2017-18) şi Bayern (2021-22) au mai înscris atât de mult!

Napoli s-a calificat astfel pentru prima dată în istoria clubului, atât de repede, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. A adunat 12 puncte, cu 9 mai mult decât Ajax, ocupanta locului 3.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și