Închide meniul
VIDEO

„Kvaradona!”. Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A! Gol şi două pase decisive în numai 35 de minute din Napoli – Sassuolo

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 16:59

„Kvaradona!. Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A! Gol şi două pase decisive în numai 35 de minute din Napoli – Sassuolo

"Kvaradona!". Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A

Khvicha Kvaratskhelia este noul star al lui Napoli / Profimediaimages

  • Khvicha Kvaratskhelia a făcut show în Napoli – Sassuolo
  • Un gol şi două pase decisive în numai 35 de minute

Khvicha Kvaratskhelia este noul star din Serie A. Extrema de 21 de ani a lui Napoli a dat recital în meciul cu Sassuolo, din etapa a 12-a a campionatului Italiei. Internaţionalul georgian este de neoprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kvaratskhelia a făcut spectacol încă din startul partidei de pe Stadionul Diego Armando Maradona. În minutul 4 i-a pasat decisiv lui Osimhen, care a dus în avantaj liderul din Serie A.

Khvicha Kvaratskhelia, noul star din Serie A

Faza a fost cu repetiţie în minutul 19. Servit din nou de Kvaratskhelia, atacantul nigerian a reuşit „dubla”.

Reclamă

Scorul a căpătat proporţii până la pauză, când şi-a trecut numele pe tabelă şi Khvicha Kvaratskhelia. După 35 de minute, georgianul a reuşit o preluare perfectă, a jutat în forţă şi nu i-a dat nicio şansă veteranului Andrea Consigli.

VEZI AICI GOLUL DE 3-0!

Reclamă

Kvaratskhelia are cifre de senzaţie în cele 16 meciuri jucate în tricoul lui Napoli. Are deja 7 goluri şi 9 assist-uri. „Kvaradona” l-au numit cei de la Squawka News.

Napoli a surprins în această vară, când a plătit 10 milioane de euro pentru tânărul de 21 de ani. L-a transferat de la Dinamo Batumi. Cota de piaţă a lui Kvaratskhelia a „explodat” imediat şi a ajuns la 35 de milioane de euro pe Transfermarkt. Este una record pentru un fotbalist din Georgia.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de această etapă, Napoli ocupa primul loc în Serie A. Este singura echipă neînvinsă. Are 29 de puncte, cu 3 mai mult decât principala urmăritoare AC Milan.

Napoli s-a calificat în optimile UEFA Champions League

Napoli este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Trupa lui Luciano Spalletti s-a calificat în optimile UEFA Champions League după numai patru etape disputate din faza grupelor. Italienii au obţinut un nou succes categoric cu Ajax, scor 4-2. Cu o săptămână în urmă câştigase cu 6-1 la Amsterdam!

Lozano a avut nevoie de numai patru minute pentru a deschide scorul. În minutul 16, Napoli conducea deja cu 2-0. Giacomo Raspadori a marcat pentru al treilea meci la rând în Liga Campionilor. Alessandro Del Piero şi Fabrizio Ravanelli au fost singurii italieni care au mai reuşit o astfel de performanţă, ambii în 1995.

Ajax a început să spere în startul reprizei secunde, când Klaasen a redus din diferenţă. Autor al unui assist la reuşita lui Raspadori, Khvicha Kvaratskhelia şi-a trecut în cont şi un gol. Georgianul care s-a descătuşat după transferul la Napoli a marcat, din penaly, în minutul 62.

„Lăncierii” nu au renunţat la luptă şi au sperat că vor smulge o remiză pe Stadionul Diego Armando Maradona. Berwijn a înscris şi el de la 11 metri. „Vulcanul” din tribune a erupt în momentul în care Osimhen a făcut 4-2 şi s-a bucurat la maximum. Şi-a dat jos atât tricoul, cât şi masca de protecţie.

A fost un gol istoric marcat de Victor Osimhen. Napoli a egalat astfel recordul de goluri din fazele UEFA Champions League, după primele 4 etape. Numai PSG (2017-18) şi Bayern (2021-22) au mai înscris atât de mult!

Napoli s-a calificat astfel pentru prima dată în istoria clubului, atât de repede, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. A adunat 12 puncte, cu 9 mai mult decât Ajax, ocupanta locului 3.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona