Închide meniul

Bogdan Vătăjelu vrea titlul pe modelul CFR Cluj, după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1: „Pragmatismul câştigă campionate”

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2022, 23:54

Reclamă
Bogdan Vătăjelu vrea titlul pe modelul CFR Cluj, după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1: „Pragmatismul câştigă campionate

Bogdan Vătăjelu a plecat de la Universitatea Craiova

Bogdan Vătăjelu, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Bogdan Vătăjelu vrea titlul pe modelul CFR Cluj, după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1. Fundaşul oltenilor a dat exemplul trupei lui Dan Petrescu, după victoria la limită de pe terenul covăsnenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Vătăjelu i-a adus toate cele trei puncte lui Mirel Rădoi. Fundaşul oltenilor a reuşit o execuţie fabuloasă, în partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 0-1.

Bogdan Vătăjelu vrea titlul pe modelul CFR Cluj, după Sepsi – Universitatea Craiova 0-1

Bogdan Vătăjelu a analizat partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, şi a ajuns la concluzia că victoria echipei sale a fost una chinuită. Fundaşul a dezvăluit că oltenii au avut noroc pe terenul trupei lui Cristiano Bergodi, însă se declară bucuros de cele trei puncte acumulate.

Vătăjelu a dezvăluit că, într-un final, victoria este cea care contează, dând exemplul celor de la CFR Cluj, care au câştigat numeroase partide la limită, în precedentele sezoane în care au luat titlu.

„Primul gol în Liga 1 a fost la Braşov, tot cu dreptul. Bairam mi-a aşezat-o bine, am încercat să dau cu dreptul, şi am înscris. Mă bucur pentru cele tei puncte, au fost foarte muncite. Am avut noroc în seara asta, au avut foarte multe ocazii.

Reclamă

Şi noi am avut peste 10-12 meciuri în care am avut ocazii şi nu am dat un gol. Nu am câştigat de foarte multe ori împotriva lor. În seara asta am câştigat cu puţin noroc, ce-i drept.

În general, oltenii sunt mai înfocaţi şi îşi doresc spectacol, să câştige cu 2,3-0. CFR Cluj a câştigat ultimele campionate, şi n-au avut multe meciuri în care să câştige cu 2 sau 3-0. Pragmatismul îţi câştigă campionate, trebuie să fim şi noi la fel. Mister îşi doreşte să avem posesie şi să marcăm mai mult, dar sunt meciuri când chiar nu se poate.

Suntem aceeaşi jucători, am avut perioade când câştigam cu CFR şi FCSB, şi ne încurcam cu echipe mici. Au fost perioade în care nu ne-a ieşit jocul. Este un sistem nou, încercăm să-l învăţăm, vicoriile ne vor da mai multă încredere”, a declarat Bogdan Vătăjelu, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Mitrea şi-a înfruntat fosta echipă, în Sepsi – Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea a fost transferat în septemrbie de către Universitatea Craiova, chiar de la Sepsi. Fundaşul central a dezvăluit ce sentiment l-a încercat atunci când şi-a înfruntat fosta echipă.

Totodată, Mitrea s-a declarat fericit de rezultatul obţinut, şi speră ca oletnii să-şi continue seria de victorii consecutive.

„A fost ciudat puţin să intru în vestiarul oaspeţilor. Nu am crezut că într-un timp atât de scurt vin ca adversar. Dar sunt fericit şi continuăm.

Eu i-am bătut pe Craiova când eram acolo, acum bat pe Sepsi. Dar ăsta e fotbalul. Ei cu ocaziile… am început să fim mai pragmatici, sper să continuăm la fel. Spectacolul mai încolo. Noi nu încercăm să facem un meci mai pragmatic, e meritul lor că ne-au înghesuit pe final. Nu a fost scopul nostru.

E o mini-serie de victorii, sper să ne ţină cât mai mult”, a declarat Bogdan Mitrea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și