Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 0-1. Bogdan Vătăjelu a reuşit un gol fabulos! Covăsnenii au lovit de două ori bara porţii lui Arlauskis

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2022, 21:30 / Actualizat: 29 octombrie 2022, 23:33

Sepsi – Universitatea Craiova 0-1. Bogdan Vătăjelu a reuşit un gol fabulos! Covăsnenii au lovit de două ori bara porţii lui Arlauskis

Bogdan Vătăjelu a marcat în Sepsi - Universitatea Craiova

Bogdan Vătăjelu, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Sepsi – Universitatea Craiova 0-1, partida din etapa a 16-a din Liga 1, a fost în format live score, pe AS.ro. Trupa lui Mirel Rădoi a înregistrat a treia victorie consecutivă şi s-a apropiat de podium!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a înregistrat a patra înfrângere la rând. Covăsnenii au ratat uluitor prin Mario Rondon şi Adnan Aganovic, însă Arlauskis a apărat magistral.

Sepsi – Universitatea Craiova 0-1

Sepsi a ameninţat pentru prima dată poarta lui Arlauskis în minutul 8, după ce balonul trimis de Mario Rondon trece puţin peste bara transversală a oltenilor.

Ulterior, covăsnenii au continuat să-şi creeze şanse, tot prin Rondon. Arlauskis a avut un reflex impecabil la şutul expediat de atacant, în minutul 22. În minutul 34, Adnan Aganovic a trimis un şut superb spre poarta trupei lui Mirel Rădoi, însă portarul oltenilor a respins din nou.

Bogdan Vătăjelu a reuşit să marcheze un gol fabulos în minutul 58. Fundaşul a reuşit un şut imparabil, şi a deschis scorul în partida cu Sepsi. Până la golul lui Vătăjelu, Rondon, în minutele 53 şi 55, ratează uluitor alte două ocazii uriaşe.

Reclamă

Pe final de joc, trupa lui Cristiano Bergodi a trimis de două ori balonul în bara porţii lui Arlauskis. Covăsnenii au ieşit învinşi, dintr-o partidă în care au avut numeroase ocazii uriaşe.

Final! Universitatea Craiova câştigă în deplasarea de la Sepsi, cu scorul de 1-0, graţie execuţiei lui Bogdan Vătăjelu! Covăsenii au ratat numeroase ocazii, lovind chiar de două ori bara porţii lui Arlauskis!

Min. 90+2: Ocazie Sepsi! Covăsnenii au trimis din nou balonul în bara porţii lui Arlauskis!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 89: Ocazie Sepsi! Covăsnenii trimit mingea în bara transversală a porţii lui Arlauskis. Asediu la poarta oltenilor!

Min. 58: Sepsi – Universitatea Craiova 0-1! Bogdan Vătăjelu a deschis scorul, după o execuţie de generic! Fundaşul oltenilor a marcat cu un şut de la 20 de metri!

Min. 55: Ocazie Sepsi! Mario Rondon trimite pe lângă poarta lui Arlauskis, după o eroare în defensiva Universităţii Craiova!

Min. 21: Ocazie Sepsi! Arlauskis a avut un reflex senzaţional şi reuşeşte să respingă şutul lui Mario Rondon!

Min. 1: Începe meciul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova!

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu – Aganovic, J. Rodriguez – Rondon, G. Matei, M. Ștefănescu – Safranko
Rezerve: Began – R. Ispas, Bălașa, Francisco Junior, Golofca, Bărbuț, R. Varga, Achahbar, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă

CS Universitatea Craiova: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Hanca, Al. Crețu, Căpățînă, Nistor, Vătăjelu – Rivaldinho, Baiaram
Rezerve: Lazar – Martic, Găman, Mateiu, Vînă, Ed. Florescu, Cîmpanu, Roguljic, Markovic
Antrenor: Mirel Rădoi

Rădoi îl laudă pe Bergodi

Oltenii vin după două victorii la rând și Mirel Rădoi susține că s-a inspirat ca antrenor de la adversarul său direct, Cristiano Bergodi, având numai cuvinte de laudă pentru italian.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența.

Au o organizare defensivă și ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător.

Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit față de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanță.

Am avut probleme doar cu distanța între compartimente, nu pe tranziția în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanță mare între compartimente.

Cred că, pentru Sepsi, și un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absențe importante, Păun, Aganovic. Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediție de campionat. Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR”, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Sepsi – Universitatea Craiova 0-1
  • Oltenii au ajuns la a treia victorie consecutivă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și