Închide meniul

Basarab Panduru a dat de pământ cu strategia lui Gigi Becali de la FCSB! Ce i-a reproşat patronului

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 9:01

Reclamă
Basarab Panduru a dat de pământ cu strategia lui Gigi Becali de la FCSB! Ce i-a reproşat patronului

Basarab Panduru a dat de pământ cu strategia lui Gigi Becali de la FCSB

Basarab Panduru, pe vremea când făcea parte din stafful Universităţii Craiova / Hepta

Basarab Panduru a dat de pământ cu strategia lui Gigi Becali de la FCSB. Patronul a stabilit să sacrifice meciurile din Conference League, iar jucătorii nu au ritmul necesar de a duce meciurile tari din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu „Şepcile Roşii”, Gigi i-a cerut demisia lui Dică, dar a şi recunoscut cât de implicat a fost în schimbările făcute în timpul meciurilor. Doar la Cluj au fost 3 la pauză, Dawa, Şut şi Coman fiind înlocuiţi de Popescu, Miculescu şi Haruţ.

Basarab Panduru a dat de pământ cu strategia lui Gigi Becali de la FCSB

„FCSB pierde pentru că e obosită, pentru că se plimbă prin Bruxelles, pentru că vine direct la Cluj de la Bruxelles, pierde pentru că nu se aștepta ca U Cluj să joace așa.

Eu asta am văzut. Am văzut de fapt de la finalul meciului cu Anderlecht, când Edjouma căzuse la o fază și nu s-a mai ridicat. U Cluj a știut cum să stea în prima repriză, a profitat de greșeli, plus că a mai avut o bară transversală prin Thiam.

A bătut câmpii Dică sau a spus adevărul? Adevărul nu e doar din seara asta, e de mai mult timp. Am spus de multe ori că Dawa respinge mingea cu călcâiul și are călcâiul tocit. Nu mai are voie antrenorul să spună ceva despre jucători?”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică şi a confirmat că el e cel care a făcut schimbările la pauza meciurilor în era lui Mister Nick. Dacă primul 11 putea să îi aparţină în totalitate antrenorului, lucrurile se schimbau radical pe parcursul partidelor.

„Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune ‘așa, așa, așa’, eu zic că-i bine. Dică face echipa. Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri după ce am făcut eu vreo schimbare? Când s-au luat două goluri după pauză? Trebuia să fie ploaie de centrări, dar nu există, ei sunt mulțumiți așa (…)

Dacă ai un om în plus și nu ai cinci pase… Eu nu vreau șapte pase, vreau cinci. Nu vreau cinci, vreau trei pase. Luați meciurile să vedeți când am avut trei pase. Mă refer la pase, pase, nu că o dă Dawa la Tamm și Tamm la Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să văd patru pase, cinci pase de la mijloc în sus. Dacă tu ai om în plus și nu poți să faci cinci pase, înseamnă că e chestiune de antrenament.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță. Roș-albaștrii au fost învinși de U Cluj, scor 1-2, iar Gigi Becali l-a invitat pe Dică, în direct la TV, să își dea demisia.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:40 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 Vezi toate știrile
Citește și