Închide meniul

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică: „Până acum n-am zis, dar e vina antrenorului! Ne bate Rapid acum, ne dă 5!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 octombrie 2022, 23:28

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică: „Până acum n-am zis, dar e vina antrenorului! Ne bate Rapid acum, ne dă 5!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică. Patronul FCSB s-a săturat de prestaţia roş-albaştrilor, care au întrerupt seria de 4 victorii consecutive, şi îl trage la răspundere pe antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se teme de Rapid, echipă pe care FCSB o va întâlni duminică în derby. Latifundiarul din Pipera crede că giuleştenii îi vor învinge fără probleme pe jucătorii lui Nicolae Dică.

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Reclamă

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii, după U Cluj – FCSB 2-1. Roș-albaștrii au fost învinși pe Cluj Arena și și-au oprit seria de 4 victorii în campionat. „Șepcile roșii” au marcat cele două goluri după două greșeli uriașe în defensiva FCSB-ului.

Nicolae Dică și-a criticat public jucătorii pentru erorile din apărare. Adrian Șut a greșit la primul gol, marcat de Thiam. A venit apoi eroarea lui Malcom Edjouma, de care a profitat Ioan Filip.

„Am făcut o partidă foarte slabă. Și în repriza a doua am jucat cu un om în plus și n-am reușit să punem presiune și să ne creăm ocazii. Facem niște greșeli. Nu mi-a fost dat să văd asemenea greșeli. Nu zic de Liga 1, nici la Liga a 3-a. S-au făcut niște greșeli de neînțeles.

Reclamă 4 / 0/3

E păcat că n-am obținut un rezultat pozitiv, pentru că veneam după meciuri bune în campionat. Trebuia să câștigăm. Am pierdut mingea la 20 de metri, în zona centrală, ne-au prins deschiși și am luat acel gol. Apoi nu putem să anticipăm o minge venită de la 70 de metri, nu putem să o dăm în out. Ce să fac? Sunt jucători de 27 de ani, de 30 de ani… să nu poată să dea un pas cu latul. Lucrurile astea se învață de la juniori. Nici chiar așa.

Noi veneam după 4 victorii, ce blocaj mental să fie? Urcasem în clasament. Cu o victorie eram iar în zona de play-off. Atitudine și curaj, asta le cer”, a spus Nicolae Dică, pentru Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și