Închide meniul

Gigi Becali, atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB: „Primul el trebuia să plătească”

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 12:54

Reclamă
Gigi Becali, atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB: „Primul el trebuia să plătească

Gigi Becali, mesaj direct pentru Mihai Stoica, în plin haos la FCSB

Mihai Stoica şi Gigi Becali, pe Arena Naţională / Hepta

Gigi Becali a avut un atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Patronul susţine că „fratele” ar fi trebuit să plătească primul după situaţia în care a ajuns echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată ruşinos din grupele Conference League, după dubla umilitoare cu Silkeborg (0-10), iar în campionat, roş-albaştrii sunt pe locul 7, la 17 puncte în spatele Farului, dar şi cu două meciuri în minus.

Gigi Becali, atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB

„Mihai e fratele meu mai mic. Vină o au toţi, cât timp echipa nu joacă nimic. Toţi care sunt în jurul echipei ar fi trebuit să plătească, într-o situaţie normală. Fratele (n.r. – Mihai Stoica) trebuia primul să plătească după antrenor. El e acolo în locul meu. Primul el, ăilalţi nu ştiu. Dacă e frate, ce să fac? Nu poţi să-l pui să plătească pe frate.

A jucătorilor nu e vina. Când toată echipa joacă circ, răspunde unul, ăla care o antrenează. Când mă pot lua de un jucător, doi-trei, o fac. Dar când jucăm circ. Nu zic că nu e bun antrenor, dar e vina lui. Sau poate e vina mea.

Poate nu le convine „dracilor” şi îi pun pe jucători să dea pasă la adversar, să nu alerge. Exact aşa e. Ce se întâmplă la echipă e lucrul drăcesc. Eu nu ştiu ce să fac. Aşa ceva nu am păţit în 22 de ani. Dai milioane de euro pe jucători şi nu jucăm nimic. De un an de zile zic că mă interesează posesia.

Reclamă

Regret că am dat banii degeaba, nu că n-ar avea valoare Miculescu sau Compagno. Ieşeam mai repede din fotbal dacă nu îi luam. Aşa o să ies mai greu. Am fost războinic, s-a dus. Orice armăsar ajunge gloabă. Fiţi voi, tineretul, la revedere eu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali nu ştie de demisia lui Nicolae Dică

Gigi Becali a avut o reacţie incredibilă în legătură cu ştirea dimineţii de marţi! Patronul roş-albaştrilor susţine că nu ştie nimic legat de decizia luată de antrenorul care o lasă pe FCSB în afara play-off-ului.

„Nu ştiu dacă a plecat. Nu ştiu eu, eu sunt la biserică. A plecat? Nu ştiu nimic. Nu ştiu dacă şi-a dat demisia. Nu vorbim în cazul în care. Dacă şi-a dat demisia, găsim un antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vorbesc ce nu ştiu. Să spunem ce este adevărat, nu ce ne imaginăm. Să nu vorbim de demisie acum„, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și