Închide meniul

Gigi Becali, reacţie uluitoare despre plecarea lui Nicolae Dică: „Nu ştiu nimic, sunt la biserică!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 12:33

Reclamă
Gigi Becali, reacţie uluitoare despre plecarea lui Nicolae Dică: „Nu ştiu nimic, sunt la biserică!

Gigi Becali, dezvăluiri uimitoare

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie uluitoare despre plecarea lui Nicolae Dică. Patronul lui FCSB anunţă că încă nu a discutat cu antrenorul de 42 de ani, chiar dacă au apărut informaţii că „Dicanio” şi-a reziliat deja contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AntenaSport, Dică i-a anunţat încă de aseară pe jucători că va pleca de la echipă. Mai mult decât atât, Mihai Pintilii va conduce azi antrenamentele vicecampioanei României.

Gigi Becali, reacţie uluitoare despre plecarea lui Nicolae Dică

Nu ştiu dacă a plecat. Nu ştiu eu, eu sunt la biserică. A plecat? Nu ştiu nimic. Nu ştiu dacă şi-a dat demisia. Nu vorbim în cazul în care. Dacă şi-a dat demisia, găsim un antrenor.

Nu vorbesc ce nu ştiu. Să spunem ce este adevărat, nu ce ne imaginăm. Să nu vorbim de demisie acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

FCSB a fost învinsă de U Cluj, scor 1-2, în etapa a 16-a a Ligii 1. Imediat după meci, Gigi Becali l-a anunţat pe Dică că îi va accepta demisia, în cazul în care îşi va dori rezilierea contractului.

Reclamă

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică şi a confirmat că el e cel care a făcut schimbările la pauza meciurilor în era lui Mister Nick. Dacă primul 11 putea să îi aparţină în totalitate antrenorului, lucrurile se schimbau radical pe parcursul partidelor.

Schimbările au apărut la pauză chiar şi în duelul cu U Cluj, pierdut cu 1-2. Florinel Coman, Adrian Şut şi Joyskim Dawa au fost înlocuiţi cu Octavian Popescu, David Miculescu şi Denis Haruţ. Asta după ce FCSB încasase două goluri după primele 45 de minute.

Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune ‘așa, așa, așa’, eu zic că-i bine. Dică face echipa. Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri după ce am făcut eu vreo schimbare? Când s-au luat două goluri după pauză? Trebuia să fie ploaie de centrări, dar nu există, ei sunt mulțumiți așa (…)

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ai un om în plus și nu ai cinci pase… Eu nu vreau șapte pase, vreau cinci. Nu vreau cinci, vreau trei pase. Luați meciurile să vedeți când am avut trei pase. Mă refer la pase, pase, nu că o dă Dawa la Tamm și Tamm la Dawa.

Vreau să văd patru pase, cinci pase de la mijloc în sus. Dacă tu ai om în plus și nu poți să faci cinci pase, înseamnă că e chestiune de antrenament.”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și