Închide meniul

Gigi Becali, atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB: „Primul el trebuia să plătească”

Dan Roșu Publicat: 1 noiembrie 2022, 12:54

Reclamă
Gigi Becali, atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB: „Primul el trebuia să plătească

Gigi Becali, mesaj direct pentru Mihai Stoica, în plin haos la FCSB

Mihai Stoica şi Gigi Becali, pe Arena Naţională / Hepta

Gigi Becali a avut un atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Patronul susţine că „fratele” ar fi trebuit să plătească primul după situaţia în care a ajuns echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată ruşinos din grupele Conference League, după dubla umilitoare cu Silkeborg (0-10), iar în campionat, roş-albaştrii sunt pe locul 7, la 17 puncte în spatele Farului, dar şi cu două meciuri în minus.

Gigi Becali, atac frontal la Mihai Stoica, în plin haos la FCSB

„Mihai e fratele meu mai mic. Vină o au toţi, cât timp echipa nu joacă nimic. Toţi care sunt în jurul echipei ar fi trebuit să plătească, într-o situaţie normală. Fratele (n.r. – Mihai Stoica) trebuia primul să plătească după antrenor. El e acolo în locul meu. Primul el, ăilalţi nu ştiu. Dacă e frate, ce să fac? Nu poţi să-l pui să plătească pe frate.

A jucătorilor nu e vina. Când toată echipa joacă circ, răspunde unul, ăla care o antrenează. Când mă pot lua de un jucător, doi-trei, o fac. Dar când jucăm circ. Nu zic că nu e bun antrenor, dar e vina lui. Sau poate e vina mea.

Poate nu le convine „dracilor” şi îi pun pe jucători să dea pasă la adversar, să nu alerge. Exact aşa e. Ce se întâmplă la echipă e lucrul drăcesc. Eu nu ştiu ce să fac. Aşa ceva nu am păţit în 22 de ani. Dai milioane de euro pe jucători şi nu jucăm nimic. De un an de zile zic că mă interesează posesia.

Reclamă

Regret că am dat banii degeaba, nu că n-ar avea valoare Miculescu sau Compagno. Ieşeam mai repede din fotbal dacă nu îi luam. Aşa o să ies mai greu. Am fost războinic, s-a dus. Orice armăsar ajunge gloabă. Fiţi voi, tineretul, la revedere eu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali nu ştie de demisia lui Nicolae Dică

Gigi Becali a avut o reacţie incredibilă în legătură cu ştirea dimineţii de marţi! Patronul roş-albaştrilor susţine că nu ştie nimic legat de decizia luată de antrenorul care o lasă pe FCSB în afara play-off-ului.

„Nu ştiu dacă a plecat. Nu ştiu eu, eu sunt la biserică. A plecat? Nu ştiu nimic. Nu ştiu dacă şi-a dat demisia. Nu vorbim în cazul în care. Dacă şi-a dat demisia, găsim un antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vorbesc ce nu ştiu. Să spunem ce este adevărat, nu ce ne imaginăm. Să nu vorbim de demisie acum„, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și