Închide meniul

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 13:35

Reclamă
Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”. Fostul secund al lui Nicolae Dică susţine că mai are nevoie de acumulat experienţă pentru a ajunge principalul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor se orientase oricum rapid spre alte variante, Pintilii nefiind pe lista latifundiarului. Favoritul lui Gigi este Liviu Ciobotariu. Rămâne de văzut dacă Becali se va înţelege cu Voluntari pentru a-l aduce.

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”

„Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu West Ham.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă.

Reclamă

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali îl vrea pe Liviu Ciobotariu la FCSB

Gigi Becali va trebui să se grăbească dacă vrea antrenor nou pe banca FCSB la ultimul meci european, cu West Ham. Din ultimele informaţii, Ciobotariu şi-ar fi dat acordul şi aşteaptă ca cele două cluburi să ajungă la un numitor comun.

În această dimineaţă, Ciobotariu a condus antrenamentul ilfovenilor. Din informaţiile AS.ro, antrenorul ar dori o primă de instalare de 60.000 de euro pentru a ajunge la vicecampioană.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu, antrenor de play-off

Tehnicianul de 51 de ani se află la FC Voluntari din mai 2021. Liviu Ciobotariu a condus gruparea ilfoveană în 68 de meciuri, înregistrând 29 de victorii, 17 remize și 22 de înfrângeri.

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari s-a calificat în play-off-ul din Liga 1, în sezonul precedent, terminând pe locul 4. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, AS Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și