Închide meniul
UPDATE

Liviu Ciobotariu ar putea fi noul antrenor de la FCSB! Gigi Becali l-a sunat pentru a-l convinge să vină. Reacţia oficială

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 noiembrie 2022, 10:24 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 21:44

Liviu Ciobotariu ar putea fi noul antrenor de la FCSB! Gigi Becali l-a sunat pentru a-l convinge să vină. Reacţia oficială

Liviu Ciobotariu, la antrenamentul celor de la FC Voluntari

Sursa: AS.ro

Liviu Ciobotariu ar putea fi noul antrenor de la FCSB! Acesta ar fi bătut palma cu Gigi Becali. Ciobotariu a câştigat cursa pentru a deveni antrenor la FCSB cu Eugen Neagoe, cealaltă variantă la care Gigi Becali s-a gândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu ar putea fi noul antrenor de la FCSB! Acesta ar fi bătut palma cu Gigi Becali şi îi poate lua locul lui Nicolae Dică, anunţă fanatik.ro.

Liviu Ciobotariu ar putea fi noul antrenor de la FCSB

Update: Din informaţiile AS.ro, în acest moment, Liviu Ciobotariu rămâne la echipa ilfoveană. Mai mult, în aceste momente, Ciobotariu conduce antrenamentul celor de la Voluntari.

Update: Bogdan Bălănescu, directorul general de la FC Voluntari, spune că plecarea lui Liviu Ciobotariu la FCSB nu este una iminentă.

Reclamă

Domnul Liviu Ciobotariu se urcă în autocar şi se duce la antrenament. Există şi a existat interes din partea unor cluburi, dar a tot ales să rămână aici. S-a creat o familie aici. Nu este nici iminentă plecarea. Nu este vorba despre o plecare a lui Liviu Ciobotariu. Nu cunosc detaliile discuţiilor. Nu se pune problema ca Liviu Ciobotariu să plece. Dacă un jucător sau antrenor îşi doreşte neapărat să plece, nu poţi să îl ţii cu forţa. Liviu Ciobotariu este un antrenor extrem de profesionist. Eu cred că el nu îşi doreşte să plece de la FC Voluntari„, a spus Bogdan Bălănescu la Pro Arena.

Liviu Ciobotariu va fi lăsat de cei de la FC Voluntari să plece la FCSB. Conform informaţiilor AS.ro, Ciobotariu a cerut o primă de instalare de cel puţin 60.000 de euro la instalare. Asta şi pentru ar fi acoperit dacă va fi dat afară de Gigi Becali, înainte de finalul sezonului.

Tehnicianul de 51 de ani se află la FC Voluntari din mai 2021. Liviu Ciobotariu a condus gruparea ilfoveană în 68 de meciuri, înregistrând 29 de victorii, 17 remize și 22 de înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari s-a calificat în play-off-ul din Liga 1, în sezonul precedent, terminând pe locul 4. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, AS Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani și FC Hermannstadt.

Liviu Ciobotariu a câştigat „finala” cu Eugen Neagoe

Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe au fost cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și