Închide meniul

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 13:35

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Mihai Pintilii nu va deveni principal la FCSB
  • Liviu Ciobotariu rămâne favoritul lui Gigi Becali

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”. Fostul secund al lui Nicolae Dică susţine că mai are nevoie de acumulat experienţă pentru a ajunge principalul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor se orientase oricum rapid spre alte variante, Pintilii nefiind pe lista latifundiarului. Favoritul lui Gigi este Liviu Ciobotariu. Rămâne de văzut dacă Becali se va înţelege cu Voluntari pentru a-l aduce.

Mihai Pintilii a răspuns fără ezitare la întrebarea „ești cea mai bună soluție pentru următoarele două-trei luni la FCSB?”

„Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu West Ham.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă.

Reclamă

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali îl vrea pe Liviu Ciobotariu la FCSB

Gigi Becali va trebui să se grăbească dacă vrea antrenor nou pe banca FCSB la ultimul meci european, cu West Ham. Din ultimele informaţii, Ciobotariu şi-ar fi dat acordul şi aşteaptă ca cele două cluburi să ajungă la un numitor comun.

În această dimineaţă, Ciobotariu a condus antrenamentul ilfovenilor. Din informaţiile AS.ro, antrenorul ar dori o primă de instalare de 60.000 de euro pentru a ajunge la vicecampioană.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu, antrenor de play-off

Tehnicianul de 51 de ani se află la FC Voluntari din mai 2021. Liviu Ciobotariu a condus gruparea ilfoveană în 68 de meciuri, înregistrând 29 de victorii, 17 remize și 22 de înfrângeri.

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari s-a calificat în play-off-ul din Liga 1, în sezonul precedent, terminând pe locul 4. De-a lungul carierei, antrenorul de 51 de ani le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, AS Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani și FC Hermannstadt.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă