Închide meniul

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2. Situaţia unică în istoria Ligii Campionilor

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 8:51

Reclamă
Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2. Situaţia unică în istoria Ligii Campionilor

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2 / Profimedia Images

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a rămas mască când a aflat că echipa sa a terminat grupa de Champions League pe locul 2, chiar şi în urma victoriei cu Juventus, 2-1 la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica i-a furat locul 1 lui PSG într-un mod nemaiîntâlnit până acum în grupele Ligii. Cele două echipe au terminat la egalitate perfectă, 14 puncte, golaveraj 16-7 şi 1-1 în ambele meciuri directe.

Astfel, s-a luat în calcul numărul de goluri înscrise în deplasare, iar Benfica a fost mai bună la acest capitol. Asta după ce s-a impus cu 6-1 în faţa lui Maccabi Haifa, cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+2.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a rămas mască

„Știam și noi despre această posibilitate. Felicitări lui Benfica care a marcat mai multe goluri în deplasare decât noi. De asemenea, vreau să-mi felicit echipa. Am avut o campanie reușită în grupe: 14 puncte, am marcat multe goluri.

Aceasta este Liga Campionilor, o competiție nebună. De multe ori spunem că această întrecere este irațională și trăim în seara asta un exemplu în acest sens. Am învins Juventus de două ori, cred că este prima dată când o echipă franceză câștigă aici”, a spus Galtier, citat de Canal+.

Reclamă

Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester City, Chelsea, Tottenham sau Napoli sunt variantele considerate dificile care o aşteaptă la tragerea la sorţi a optimilor pe PSG.

Când va avea loc tragerea la sorţi şi când se vor disputa meciurile din optimi

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din optimile UEFA Champions League va avea loc luni, 7 noiembrie, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Evenimentul va avea loc la Nyon, în Franţa, şi va începe la ora 13:00.

Partidele din această fază a competiţiei se vor disputa pe 14/15, 21/22 februarie (turul) și 7/8, 14/15 martie 2023 (returul). Formaţiile din aceeaşi ţară nu se pot întâlni în optimi, restricţia aceasta urmând a fi ridicată din sferturi. Totodată, echipele care s-au întâlnit deja în grupe nu se mai pot întâlni şi în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

La tragerea la sorţi se vor face două urne. În prima urnă vor fi incluse formaţiile care şi-au câştigat grupele, iar în a doua cele care au încheiat pe locul secund. De altfel, manşa tur a confruntărilor din optimi va avea loc pe terenul echipei care a fost extrasă din urna a doua.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și