Închide meniul

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2. Situaţia unică în istoria Ligii Campionilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 8:51

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2. Situaţia unică în istoria Ligii Campionilor

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, şocat că a terminat grupa pe locul 2 / Profimedia Images

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a rămas mască când a aflat că echipa sa a terminat grupa de Champions League pe locul 2, chiar şi în urma victoriei cu Juventus, 2-1 la Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica i-a furat locul 1 lui PSG într-un mod nemaiîntâlnit până acum în grupele Ligii. Cele două echipe au terminat la egalitate perfectă, 14 puncte, golaveraj 16-7 şi 1-1 în ambele meciuri directe.

Astfel, s-a luat în calcul numărul de goluri înscrise în deplasare, iar Benfica a fost mai bună la acest capitol. Asta după ce s-a impus cu 6-1 în faţa lui Maccabi Haifa, cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+2.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a rămas mască

„Știam și noi despre această posibilitate. Felicitări lui Benfica care a marcat mai multe goluri în deplasare decât noi. De asemenea, vreau să-mi felicit echipa. Am avut o campanie reușită în grupe: 14 puncte, am marcat multe goluri.

Aceasta este Liga Campionilor, o competiție nebună. De multe ori spunem că această întrecere este irațională și trăim în seara asta un exemplu în acest sens. Am învins Juventus de două ori, cred că este prima dată când o echipă franceză câștigă aici”, a spus Galtier, citat de Canal+.

Reclamă

Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester City, Chelsea, Tottenham sau Napoli sunt variantele considerate dificile care o aşteaptă la tragerea la sorţi a optimilor pe PSG.

Când va avea loc tragerea la sorţi şi când se vor disputa meciurile din optimi

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din optimile UEFA Champions League va avea loc luni, 7 noiembrie, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Evenimentul va avea loc la Nyon, în Franţa, şi va începe la ora 13:00.

Partidele din această fază a competiţiei se vor disputa pe 14/15, 21/22 februarie (turul) și 7/8, 14/15 martie 2023 (returul). Formaţiile din aceeaşi ţară nu se pot întâlni în optimi, restricţia aceasta urmând a fi ridicată din sferturi. Totodată, echipele care s-au întâlnit deja în grupe nu se mai pot întâlni şi în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

La tragerea la sorţi se vor face două urne. În prima urnă vor fi incluse formaţiile care şi-au câştigat grupele, iar în a doua cele care au încheiat pe locul secund. De altfel, manşa tur a confruntărilor din optimi va avea loc pe terenul echipei care a fost extrasă din urna a doua.

Recomandări
  • Juventus – PSG 1-2
  • Maccabi Haifa – Benfica 1-6

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și