Închide meniul

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog. Reacţia incredibilă a patronului de la FCSB: „Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 12:25

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog. Reacţia incredibilă a patronului de la FCSB: „Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni?

Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog. Bănel Nicoliţă a dezvăluit un moment savuros din cantonamentul Stelei. În sezonul 2009-2010, Gigi Becali aducea un psiholog la echipă, din cauza lipsei rezultatelor. Când patronul a venit în cantonament, a dat-o afară pe specialistă, când i-a găsit pe jucători cântând la tobe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că era prin 2009. Aveam o femeie psiholog… S-a gândit ea, băi ce probleme au ăștia de nu mai pot să joace? A venit într-o zi, a venit marți, apoi a venit joia…

Și ne-a pus joi să cântăm. Și cântam pe acolo toate nebuniiile, băteam prin tobe, eram cu diverse instrumente, când colo «poc, poc». Cine credeți că era? Nea′ Gigi! `Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni? Bă, nea′ Mariuse, eu te-am lăsat să ai grijă de echipă, nu să cânte aștia pe aici`.

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog

A dat cu piciorul prin tobele alea pe acolo, a fost mortal… Când ne-a văzut pe toți cum cântam în cor, a crezut că am luat-o razna. Nu mai știu ce cântam, trebuia să avem toți un ritm, ne-a dat instrumente. Bătea unul la tobe, altul nu știu unde…

Eram eu la echipă atunci, Kapetanos, în rest numai copii, doar ce veniseră… Bicfalvi, Ducu Ninu, Andrei Ionescu, nu mai știu cine… Ai de capul meu ce era acolo. Normal că și-a făcut Gigi Becali cruce când a văzut… `Ce faceți, mă, nebunilor aici?` S-a terminat din start. Știi ce i-a zis lu′ doamna aia? `Haideți doamnă, luați-vă hainele, uitați banii, cât trebuie să vă dau? Gata!`

Reclamă

Problema era că aveam rezultate foarte proaste, nu mai băteam pe nimeni, de aia venise psihologul la echipă. Era în sezonul 2009-2010”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

În sezonul 2009-2010, Steaua a terminat pe locul 4, la 7 puncte de campioana CFR Cluj. Podiumul a fost completat de Unirea Urziceni şi Vaslui.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și