Închide meniul

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog. Reacţia incredibilă a patronului de la FCSB: „Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni?”

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 12:25

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog. Reacţia incredibilă a patronului de la FCSB: „Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni?

Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Steaua, doar pe locul 4 în sezonul 2009-2010
  • Bănel Nicoliţă a povestit un episod inedit

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog. Bănel Nicoliţă a dezvăluit un moment savuros din cantonamentul Stelei. În sezonul 2009-2010, Gigi Becali aducea un psiholog la echipă, din cauza lipsei rezultatelor. Când patronul a venit în cantonament, a dat-o afară pe specialistă, când i-a găsit pe jucători cântând la tobe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că era prin 2009. Aveam o femeie psiholog… S-a gândit ea, băi ce probleme au ăștia de nu mai pot să joace? A venit într-o zi, a venit marți, apoi a venit joia…

Și ne-a pus joi să cântăm. Și cântam pe acolo toate nebuniiile, băteam prin tobe, eram cu diverse instrumente, când colo «poc, poc». Cine credeți că era? Nea′ Gigi! `Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni? Bă, nea′ Mariuse, eu te-am lăsat să ai grijă de echipă, nu să cânte aștia pe aici`.

Reclamă

Gigi Becali, faţă în faţă cu un psiholog

A dat cu piciorul prin tobele alea pe acolo, a fost mortal… Când ne-a văzut pe toți cum cântam în cor, a crezut că am luat-o razna. Nu mai știu ce cântam, trebuia să avem toți un ritm, ne-a dat instrumente. Bătea unul la tobe, altul nu știu unde…

Eram eu la echipă atunci, Kapetanos, în rest numai copii, doar ce veniseră… Bicfalvi, Ducu Ninu, Andrei Ionescu, nu mai știu cine… Ai de capul meu ce era acolo. Normal că și-a făcut Gigi Becali cruce când a văzut… `Ce faceți, mă, nebunilor aici?` S-a terminat din start. Știi ce i-a zis lu′ doamna aia? `Haideți doamnă, luați-vă hainele, uitați banii, cât trebuie să vă dau? Gata!`

Reclamă

Problema era că aveam rezultate foarte proaste, nu mai băteam pe nimeni, de aia venise psihologul la echipă. Era în sezonul 2009-2010”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

În sezonul 2009-2010, Steaua a terminat pe locul 4, la 7 puncte de campioana CFR Cluj. Podiumul a fost completat de Unirea Urziceni şi Vaslui.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!