Închide meniul
NEWS ALERT

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB: „Am avut ofertă de acolo, m-au dorit! A fost o decizie pe care am luat-o eu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2022, 17:18

Reclamă
Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB: „Am avut ofertă de acolo, m-au dorit! A fost o decizie pe care am luat-o eu!

Liviu Ciobotariu a avut ofertă de la FCSB

Hepta

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB. Antrenorul celor de la FC Voluntari a confirmat faptul că a avut ofertă concretă de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu a spus că a fost sunat de Gigi Becali pentru a veni antrenor de la FCSB.

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB

„V-aş ruga să nu insistaţi pe acest subiect. Tot ceea ce s-a scris şi s-a discutat în media este real. Cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali care s-a gândit la mine. Faptul că am avut rezultate bune aici, înseamnă că am fost apreciat pentru tot ce am făcut aici şi în cariera mea.

Nu vreau să discut mai multe despre acest subiect. Motivele nu am să vi le spun, pentru că nu pot să vă spun gândurile mele şi nu este normal să spun ce am vorbit cu ei. A fost o decizie a mea pe care am luat-o. Dacă sunt aici îmbrăcat cu tricoul lui FC Voluntari, înseamnă că am decis să rămân aici„, a spus Liviu Ciobotariu.

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB.

Reclamă

„Eu ştiu că sunt în discuţii de ieri şi până azi cu trei antrenori. Nu am vorbit cu niciunul, nu am stabilit cu niciunul. Sunt în discuţii cu apropiaţii care ar fi mai bun. S-a discutat cu Ciobotariu. Dacă vrea să vină, vreau să există înţelegere de la Voluntari. Nu pot să mă duc „las că îl iau eu”.

Nu are clauză. Nu am unde să vorbesc cu el, nu are legătură cu mine la telefon. Îi e frică lui Pandele când semnează lucruri legate de mine la Primărie, să nu interpreteze lumea, DNA-ul că sunt naşul. Când vorbeşte cu mine, mai cheamă încă o persoană sau două. Dacă are 70 de dosare… Nu am cum să vorbesc.

Poate ia acceptul Ciobotariu. Vine şi spune că am luat acceptul. Consiliul de Administraţie zice că rămâne? Înseamnă că e finul. E codat. V-am spus că nu am vorbit cu el. Trebuie să fii faţă în faţă cu el ca să îl conving. Nu sunt hotărât. Mai sunt încă trei. La Neagoe nu e complicat. Nu cer voie de la U Cluj. Aici e naşul, e altceva. Când mai are ocazia să vină la FCSB?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, pe bancă la FCSB – West Ham

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham. Este vorba de secundul Mihai Pintilii, cel care a fost prezent şi la conferinţa de presă dinaintea duelului din Conference League.

Pintilii a condus antrenamentele roş-albaştrilor după despărţirea de Nicolae Dică. Fiindcă Becali nu a găsit în regim de urgenţă un înlocuitor pentru Mister Nick, acesta a anunţat că Pinti va fi pe bancă joi.

„Da, va sta Pintilii la meciul cu West Ham”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport, susţinând şi faptul că nu s-a înţeles cu niciunul dintre antrenorii de pe listă, Prepeliţă, Poenaru, Neagoe sau Ciobotariu.

Gigi Becali îl apreciază enorm pe fostul căpitan de la FCSB, mai ales după ce acesta a refuzat o ofertă de 15.000 de euro pe lună de la FRF. A preferat să rămână la echipa din Berceni, pentru un salariu de cinci ori mai mic, când ar fi putut deveni secundul lui Edi Iordănescu la naţionala României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și