Închide meniul
NEWS ALERT

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB: „Am avut ofertă de acolo, m-au dorit! A fost o decizie pe care am luat-o eu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2022, 17:18

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB: „Am avut ofertă de acolo, m-au dorit! A fost o decizie pe care am luat-o eu!

Liviu Ciobotariu a avut ofertă de la FCSB

Hepta

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB. Antrenorul celor de la FC Voluntari a confirmat faptul că a avut ofertă concretă de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ciobotariu a spus că a fost sunat de Gigi Becali pentru a veni antrenor de la FCSB.

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea la FCSB

„V-aş ruga să nu insistaţi pe acest subiect. Tot ceea ce s-a scris şi s-a discutat în media este real. Cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali care s-a gândit la mine. Faptul că am avut rezultate bune aici, înseamnă că am fost apreciat pentru tot ce am făcut aici şi în cariera mea.

Nu vreau să discut mai multe despre acest subiect. Motivele nu am să vi le spun, pentru că nu pot să vă spun gândurile mele şi nu este normal să spun ce am vorbit cu ei. A fost o decizie a mea pe care am luat-o. Dacă sunt aici îmbrăcat cu tricoul lui FC Voluntari, înseamnă că am decis să rămân aici„, a spus Liviu Ciobotariu.

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali

Finul Florentin Pandele l-a refuzat pe Gigi Becali! Liviu Ciobotariu nu vine la FCSB.

Reclamă

„Eu ştiu că sunt în discuţii de ieri şi până azi cu trei antrenori. Nu am vorbit cu niciunul, nu am stabilit cu niciunul. Sunt în discuţii cu apropiaţii care ar fi mai bun. S-a discutat cu Ciobotariu. Dacă vrea să vină, vreau să există înţelegere de la Voluntari. Nu pot să mă duc „las că îl iau eu”.

Nu are clauză. Nu am unde să vorbesc cu el, nu are legătură cu mine la telefon. Îi e frică lui Pandele când semnează lucruri legate de mine la Primărie, să nu interpreteze lumea, DNA-ul că sunt naşul. Când vorbeşte cu mine, mai cheamă încă o persoană sau două. Dacă are 70 de dosare… Nu am cum să vorbesc.

Poate ia acceptul Ciobotariu. Vine şi spune că am luat acceptul. Consiliul de Administraţie zice că rămâne? Înseamnă că e finul. E codat. V-am spus că nu am vorbit cu el. Trebuie să fii faţă în faţă cu el ca să îl conving. Nu sunt hotărât. Mai sunt încă trei. La Neagoe nu e complicat. Nu cer voie de la U Cluj. Aici e naşul, e altceva. Când mai are ocazia să vină la FCSB?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, pe bancă la FCSB – West Ham

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham. Este vorba de secundul Mihai Pintilii, cel care a fost prezent şi la conferinţa de presă dinaintea duelului din Conference League.

Pintilii a condus antrenamentele roş-albaştrilor după despărţirea de Nicolae Dică. Fiindcă Becali nu a găsit în regim de urgenţă un înlocuitor pentru Mister Nick, acesta a anunţat că Pinti va fi pe bancă joi.

„Da, va sta Pintilii la meciul cu West Ham”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport, susţinând şi faptul că nu s-a înţeles cu niciunul dintre antrenorii de pe listă, Prepeliţă, Poenaru, Neagoe sau Ciobotariu.

Gigi Becali îl apreciază enorm pe fostul căpitan de la FCSB, mai ales după ce acesta a refuzat o ofertă de 15.000 de euro pe lună de la FRF. A preferat să rămână la echipa din Berceni, pentru un salariu de cinci ori mai mic, când ar fi putut deveni secundul lui Edi Iordănescu la naţionala României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și