Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2022, 14:10

Reclamă
Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB - West Ham

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham. Este vorba de secundul Mihai Pintilii, cel care a fost prezent şi la conferinţa de presă dinaintea duelului din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii a condus antrenamentele roş-albaştrilor după despărţirea de Nicolae Dică. Fiindcă Becali nu a găsit în regim de urgenţă un înlocuitor pentru Mister Nick, acesta a anunţat că Pinti va fi pe bancă joi.

Gigi Becali a anunţat antrenorul care va sta pe bancă la FCSB – West Ham

„Da, va sta Pintilii la meciul cu West Ham”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport, susţinând şi faptul că nu s-a înţeles cu niciunul dintre antrenorii de pe listă, Prepeliţă, Poenaru, Neagoe sau Ciobotariu.

Gigi Becali îl apreciază enorm pe fostul căpitan de la FCSB, mai ales după ce acesta a refuzat o ofertă de 15.000 de euro pe lună de la FRF. A preferat să rămână la echipa din Berceni, pentru un salariu de cinci ori mai mic, când ar fi putut deveni secundul lui Edi Iordănescu la naţionala României.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă.

Reclamă

Mihai Pintilii nu se vede principal la FCSB

Pe de altă parte, Pintilii e conştient că nu reprezintă încă pentru FCSB decât o variantă de avarie, pentru câteva meciuri. A anunţat asta în conferinţa de presă

„Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Pintilii, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu West Ham.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și