Închide meniul

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea: „Sunt șocat! A fost nedrept față de tine!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 21:32

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea: „Sunt șocat! A fost nedrept față de tine!

Carles Puyol a reacționat după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea

Gerard Pique a jucat peste 600 de meciuri la Barcelona / Profimedia

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Fostul căpitan al Barcelonei i-a transmis un mesaj special fostului său coechipier, explicând că este în stare de șoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puyol consideră că puțini jucători au apărat culorile blaugrana așa cum a făcut-o Gerard Pique în cei 14 ani petrecuți la prima echipă a catalanilor.

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea

Carles Puyol trage un semnal de alarmă și spune că Pique a suferit o mare nedreptate, nejustificată. Multe voci din Spania l-au criticat pe fundașul iberic în ultima perioadă, din cauza prestațiilor sale, dar și a rezultatelor modeste obținute de Barca.

„Mulțumesc pentru tot, Geri. Sunt șocat. A fost foarte nedrept față de tine, puțini au apărat tricoul Barcelonei așa cum ai făcut-o tu. Pot spune că a fost un privilegiu să joc alături de tine. Te iubesc, prietene!”, a scris Carles Puyol, pe contul de Twitter.

Reclamă

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la 35 de ani!

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Spaniolul va disputa ultimul meci din carieră pe Camp Nou sâmbătă, când catalanii vor juca cu Almeria, în La Liga.

Pique a făcut anunțul în mediul online. Fundașul iberic a avut un mesaj special pentru fanii Barcelonei.

Gerard Pique a oferit vestea prin intermediul unui videoclip emoționant.

Reclamă 4 / 0/3

„Culers, am un singur lucru să vă spun. Am decis că este timpul să închid un ciclu. Am spus întotdeauna că după FC Barcelona nu va mai fi o altă echipă și așa va fi.

În această sâmbătă va fi ultimul meu meci pe Camp Nou. Multă lume a vorbit despre mine în ultimele săptămâni, chiar luni, iar până acum nu am spus nimic. Dar acum vreau să vorbesc despre mine. La fel ca mulți dintre voi, am fost alături de Barca toată viața mea. Nu mi-am dorit să devin fotbalist, ci am vrut să joc pentru Barca”, a anunțat Gerard Pique, pe contul de Twitter.

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și