Închide meniul

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea: „Sunt șocat! A fost nedrept față de tine!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 21:32

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea: „Sunt șocat! A fost nedrept față de tine!

Carles Puyol a reacționat după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea

Gerard Pique a jucat peste 600 de meciuri la Barcelona / Profimedia

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Fostul căpitan al Barcelonei i-a transmis un mesaj special fostului său coechipier, explicând că este în stare de șoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puyol consideră că puțini jucători au apărat culorile blaugrana așa cum a făcut-o Gerard Pique în cei 14 ani petrecuți la prima echipă a catalanilor.

Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea

Carles Puyol trage un semnal de alarmă și spune că Pique a suferit o mare nedreptate, nejustificată. Multe voci din Spania l-au criticat pe fundașul iberic în ultima perioadă, din cauza prestațiilor sale, dar și a rezultatelor modeste obținute de Barca.

„Mulțumesc pentru tot, Geri. Sunt șocat. A fost foarte nedrept față de tine, puțini au apărat tricoul Barcelonei așa cum ai făcut-o tu. Pot spune că a fost un privilegiu să joc alături de tine. Te iubesc, prietene!”, a scris Carles Puyol, pe contul de Twitter.

Reclamă

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la 35 de ani!

Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani. Spaniolul va disputa ultimul meci din carieră pe Camp Nou sâmbătă, când catalanii vor juca cu Almeria, în La Liga.

Pique a făcut anunțul în mediul online. Fundașul iberic a avut un mesaj special pentru fanii Barcelonei.

Gerard Pique a oferit vestea prin intermediul unui videoclip emoționant.

Reclamă 4 / 0/3

„Culers, am un singur lucru să vă spun. Am decis că este timpul să închid un ciclu. Am spus întotdeauna că după FC Barcelona nu va mai fi o altă echipă și așa va fi.

În această sâmbătă va fi ultimul meu meci pe Camp Nou. Multă lume a vorbit despre mine în ultimele săptămâni, chiar luni, iar până acum nu am spus nimic. Dar acum vreau să vorbesc despre mine. La fel ca mulți dintre voi, am fost alături de Barca toată viața mea. Nu mi-am dorit să devin fotbalist, ci am vrut să joc pentru Barca”, a anunțat Gerard Pique, pe contul de Twitter.

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Reclamă
Recomandări
  • Carles Puyol trage un semnal de alarmă după ce Gerard Pique și-a anunțat retragerea
  • Reacția fostului căpitan al Barcelonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și