Închide meniul

Un jucător de la Dinamo, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali: „E peste tot ce se întâmplă la echipă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 12:06

Un jucător de la Dinamo, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali: E peste tot ce se întâmplă la echipă”

Trei jucători din Liga 1, pe "radarul" unor trupe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali/ Profimedia

David Țone, fundașul lui Dinamo, i-a adus acuze dure lui Giovanni Becali. Jucătorul susține că a ratat un transfer la Fiorentina din cauza influenței pe care o are impresarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Țone vrea să plece de la Dinamo, după ce a fost schimbat pe parcursul partidei cu Chiajna. Fundașul țintește un transfer la o echipă de Liga 1, fiind dornic să evolueze la Rapid.

Un jucător de la Dinamo, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali

David Țone a declarat că a avut șansa de a se transfera în vara trecută la Fiorentina, transfer pe urma căruia Dinamo voia să obțină suma de 450.000 de euro. Italienii ofereau 200.000 de euro, însă nu acesta este motivul pentru care a picat mutarea.

Fundașul susține că Giovanni Becali și-a pus amprenta asupra transferului său ratat în Serie A, și susține că impresarul are o foarte mare influență asupra echipei alb-roșie.

”Eu am avut probleme cu conducerea și cu unii oameni care influențau lucrurile, e o luptă care e imposibil de câștigat. Posibilitățile lor financiare și de influență peste tot sunt prea mari față de ale mele. În momentele în care anumiți jucători trebuiau să ia pauză sau să nu mai joace, se vedea că nu merită să joace, pot să spun că erau forțați.

Reclamă

Trebuia să plec la Fiorentina vara aceasta, au avut unele discuții care nu s-au concretizat, n-am fost lăsat să plec. M-au dorit și anul trecut. Era o sumă de 200.000 de euro pe care o dădea Fiorentina, Dinamo voia 450.000 de euro.

Cred că persoanele din afara clubului care au mare influență au împiedicat transferul meu acolo. Adică un mare impresar, Giovanni Becali. A impus foarte mulți jucători la Dinamo. El a fost interesat de mine, dar când m-am sfătuit cu prietenii am decis că e mai bine să nu semnez cu el.

Nimic nu e la întâmplare, când am decis asta atunci automat n-am reușit să plec de la Dinamo. Pentru mine ăsta a fost momentul decăderii. El e peste tot ce se întâmplă la Dinamo și ia deciziile de transferuri, cine să joace, cine nu”, a declarat David Țone, pentru Playsport.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo poate evolua în Ghencea, însă FCSB a primit interzis

Dinamo poate evolua pe arena din Ghencea, însă FCSB a primit interzis din partea lui Florin Talpan. Acesta nu exclude varianta ca trupa lui Ovidiu Burcă să-și dispute meciurile din Liga a 2-a pe terenul rivalilor roș-albaștrii.

Florin Talpan a declarat că FCSB nu poate evolua pe arena din Ghencea, în ciuda dorinței lui Gigi Becali. Juristul de la CSA Steaua susține că, până la soluționarea procesului, trupa roș-albastră din Liga 1 va avea interzis în Ghencea, însă rivalii de la Dinamo au porțile deschise!

„FCSB pe Ghencea? Nu se pune problema de aşa ceva. Domnul ministru nu poate să decidă împotriva hotârărilor pronunaţe de istanţă. Atât timp căt există litigii, din punct de vedere legal, nu există aşa ceva.

Până când nu se soluţionează toate dosarele, nu se va întâmplă nimic. Deci dacă in perioadă asta un alt club face cerere să joace un meci în Ghencea, se poate. De ce să nu joace Dinamo în Ghencea? Dacă solicită lucrul acesta şi este stadionul liber, se poate, normal”, a declarat Florin Talpan, pentru Orange Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și