Închide meniul

Un jucător de la Dinamo, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali: „E peste tot ce se întâmplă la echipă”

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 12:06

Un jucător de la Dinamo, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali: E peste tot ce se întâmplă la echipă”

Trei jucători din Liga 1, pe "radarul" unor trupe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali/ Profimedia

  • David Țone, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali
  • Ce a declarat fundașul lui Dinamo

David Țone, fundașul lui Dinamo, i-a adus acuze dure lui Giovanni Becali. Jucătorul susține că a ratat un transfer la Fiorentina din cauza influenței pe care o are impresarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Țone vrea să plece de la Dinamo, după ce a fost schimbat pe parcursul partidei cu Chiajna. Fundașul țintește un transfer la o echipă de Liga 1, fiind dornic să evolueze la Rapid.

Un jucător de la Dinamo, acuze dure la adresa lui Giovanni Becali

David Țone a declarat că a avut șansa de a se transfera în vara trecută la Fiorentina, transfer pe urma căruia Dinamo voia să obțină suma de 450.000 de euro. Italienii ofereau 200.000 de euro, însă nu acesta este motivul pentru care a picat mutarea.

Reclamă

Fundașul susține că Giovanni Becali și-a pus amprenta asupra transferului său ratat în Serie A, și susține că impresarul are o foarte mare influență asupra echipei alb-roșie.

”Eu am avut probleme cu conducerea și cu unii oameni care influențau lucrurile, e o luptă care e imposibil de câștigat. Posibilitățile lor financiare și de influență peste tot sunt prea mari față de ale mele. În momentele în care anumiți jucători trebuiau să ia pauză sau să nu mai joace, se vedea că nu merită să joace, pot să spun că erau forțați.

Reclamă

Trebuia să plec la Fiorentina vara aceasta, au avut unele discuții care nu s-au concretizat, n-am fost lăsat să plec. M-au dorit și anul trecut. Era o sumă de 200.000 de euro pe care o dădea Fiorentina, Dinamo voia 450.000 de euro.

Cred că persoanele din afara clubului care au mare influență au împiedicat transferul meu acolo. Adică un mare impresar, Giovanni Becali. A impus foarte mulți jucători la Dinamo. El a fost interesat de mine, dar când m-am sfătuit cu prietenii am decis că e mai bine să nu semnez cu el.

Nimic nu e la întâmplare, când am decis asta atunci automat n-am reușit să plec de la Dinamo. Pentru mine ăsta a fost momentul decăderii. El e peste tot ce se întâmplă la Dinamo și ia deciziile de transferuri, cine să joace, cine nu”, a declarat David Țone, pentru Playsport.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo poate evolua în Ghencea, însă FCSB a primit interzis

Dinamo poate evolua pe arena din Ghencea, însă FCSB a primit interzis din partea lui Florin Talpan. Acesta nu exclude varianta ca trupa lui Ovidiu Burcă să-și dispute meciurile din Liga a 2-a pe terenul rivalilor roș-albaștrii.

Florin Talpan a declarat că FCSB nu poate evolua pe arena din Ghencea, în ciuda dorinței lui Gigi Becali. Juristul de la CSA Steaua susține că, până la soluționarea procesului, trupa roș-albastră din Liga 1 va avea interzis în Ghencea, însă rivalii de la Dinamo au porțile deschise!

„FCSB pe Ghencea? Nu se pune problema de aşa ceva. Domnul ministru nu poate să decidă împotriva hotârărilor pronunaţe de istanţă. Atât timp căt există litigii, din punct de vedere legal, nu există aşa ceva.

Până când nu se soluţionează toate dosarele, nu se va întâmplă nimic. Deci dacă in perioadă asta un alt club face cerere să joace un meci în Ghencea, se poate. De ce să nu joace Dinamo în Ghencea? Dacă solicită lucrul acesta şi este stadionul liber, se poate, normal”, a declarat Florin Talpan, pentru Orange Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”