Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan, „dublă” de senzaţie pentru Pisa! Internaționalul român, titular alături de Marius Marin în Serie B

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 17:52

Reclamă
Olimpiu Moruțan, „dublă de senzaţie pentru Pisa! Internaționalul român, titular alături de Marius Marin în Serie B

Olimpiu Moruţan a marcat pentru Pisa

Olimpiu Moruţan, într-un meci pentru Pisa / Profimediaimages

Olimpiu Moruțan a marcat din nou pentru Pisa, după două luni de pauză. Internaționalul român a fost titular la formația de Serie B alături de alt „tricolor”, Marius Marin, dar și alături de Artur Ioniță, jucător care are cetățenie română, dar evoluează pentru Republica Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan a deschis scorul pentru Pisa în confruntarea cu Cosenza, de pe teren propriu, din etapa a 12-a din Serie B. Mijlocașul a punctat în minutul 12. În minutul 63, Moruţan a reuşit „dubla”.

Olimpiu Moruțan a marcat din nou, după două luni, pentru Pisa

Update: Olimpiu Moruţan a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Olimpiu Moruțan a profitat de greșeala unui stoper de la Cosenza, a driblat un adversar în careu, și a șutat perfect la colțul scurt. Portarul oaspeților nu a avut nicio șansă la execuția fără milă a internaționalului român.

Reclamă

A fost primul gol pentru Olimpiu Moruțan, după mai bine de două luni. Precedenta reușită a avut loc la finalul lui august, într-un duel tot din Serie B, cu Como.

În total, pe parcursul întregului sezon, mijlocașul împrumutat de Galatasaray la Pisa a marcat două goluri și a contribuit cu pasă decisivă la alte două reușite, în 10 partide în care a evoluat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va reuși să o învingă pe Cosenza, Pisa va urca până pe locul 13 în Serie B. La Pisa mai evoluează și Adrian Rus, care este rezervă la duelul în care Olimpiu Moruțan a deschis scorul.

Giovanni Becali a anunțat unde va juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor

Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va juca la Pisa și în sezonul viitor. Agentul de jucător e sigur că italienii vor dori să-l transfere definitiv de la Galatasaray.

După un prim sezon dezamăgitor în Turcia, Moruțan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, unde a reușit deja un gol și trei assist-uri în opt apariții. Giovanni Becali e convins că cifrele românului „vor exploda” în Serie B.

Moruțan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învață limba, îl ajută Marin și Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruțan și selecționerul României îl așteaptă.

La finalul sezonului, Pisa are opțiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a spus Giovanni Becali, pentru italienii de la La Nazione.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și