Închide meniul

Giovanni Becali a anunțat unde va juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor: „Va deveni un jucător important!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 octombrie 2022, 8:51

Giovanni Becali a anunțat unde va juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor: „Va deveni un jucător important!

Giovanni Becali susține că Olimpiu Moruțan va evolua la Pisa și în sezonul viitor

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va juca la Pisa și în sezonul viitor. Agentul de jucător e sigur că italienii vor dori să-l transfere definitiv de la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un prim sezon dezamăgitor în Turcia, Moruțan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, unde a reușit deja un gol și trei assist-uri în opt apariții. Giovanni Becali e convins că cifrele românului „vor exploda” în Serie B.

Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va juca la Pisa și în sezonul viitor

„Moruțan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învață limba, îl ajută Marin și Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruțan și selecționerul României îl așteaptă.

La finalul sezonului, Pisa are opțiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a spus Giovanni Becali, pentru italienii de la La Nazione.

Reclamă

Ce salariu are Moruțan la Pisa

La Pisa, Moruțan este coechipier cu conaționalii Marius Marin și Adrian Rus. 150.000 de euro au plătit italienii pentru împrumutul fotbalistului de 23 de ani. În contract este trecută o clauză specială. Dacă Pisa va promova în Serie A, este obligată să achite 5.500.000 de euro.

Galatasaray l-a luat pe Moruțan de la FCSB în iulie 2021 pentru aproximativ 4 milioane de euro. Românul s-a despărţit de Galatasaray, după un singur sezon petrecut în Turcia. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro.

Pisa a fost aproape de promovarea în Serie A

Pisa a ratat promovarea în Serie A, după barajul pierdut cu Monza. Formaţia lui Olimpiu Moruţan s-a clasat pe locul trei în Serie B, sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a fost şi el împrumutat la Pisa, timp de jumătate de sezon. În această vară a revenit la formaţia de care aparţine, Reading.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și