Închide meniul

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla” din Pisa – Cosenza 3-1: „E pregătit să fie vedetă!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 18:27

Reclamă
Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla din Pisa – Cosenza 3-1: „E pregătit să fie vedetă!

Olimpiu Moruțan poate fi transferat definitiv de Pisa

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

Românul Olimpiu Moruțan a fost lăudat în presa din Italia după ce a înscris o „dublă” în Pisa – Cosenza 3-1, din etapa a 12-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația Tuttomercatoweb a remarcat că Moruțan a fost implicat în toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa, în timp de Gianluca Di Marzio e sigur că mijlocașul român poate fi liderul formației sale.

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla” din Pisa – Cosenza 3-1

„A fost meciul lui! Foarte inspirat. Toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa au pornit din picioarele lui și din imaginația lui”, a notat tuttomercatoweb.com, care i-a acordat lui Moruțan nota 8.

„Protagonistul absolut al meciului a fost Olimpiu Morutan, care a reușit două goluri de autor. După primele luni de acomodare, acesta este tot mai bun în Serie B. Playmaker-ul român, un decar cu numărul 80 pe spate, pare să fie în sfârșit gata să fie vedeta celor de la Pisa!”, a notat celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio.

Olimpiu Moruțan, primele goluri după două luni

Golurile lui Olimpiu Moruțan au primele pentru el după o pauză de două luni. Internaționalul român a fost titular la formația de Serie B alături de alt „tricolor”, Marius Marin, dar și alături de Artur Ioniță, jucător care are cetățenie română, dar evoluează pentru Republica Moldova.

Reclamă

Olimpiu Moruțan a deschis scorul pentru Pisa în confruntarea cu Cosenza, de pe teren propriu, din etapa a 12-a din Serie B. Mijlocașul a punctat în minutul 12. În minutul 63, Moruţan a reuşit „dubla”.

În total, pe parcursul întregului sezon, mijlocașul împrumutat de Galatasaray la Pisa a marcat trei goluri și a contribuit cu pasă decisivă la alte două reușite, în 10 partide în care a evoluat.

Giovanni Becali a anunțat unde va juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor

Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va juca la Pisa și în sezonul viitor. Agentul de jucător e sigur că italienii vor dori să-l transfere definitiv de la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

După un prim sezon dezamăgitor în Turcia, Moruțan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, unde a reușit deja un gol și trei assist-uri în opt apariții. Giovanni Becali e convins că cifrele românului „vor exploda” în Serie B.

Moruțan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învață limba, îl ajută Marin și Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruțan și selecționerul României îl așteaptă.

La finalul sezonului, Pisa are opțiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a spus Giovanni Becali, pentru italienii de la La Nazione.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate Vezi toate știrile
Citește și