Închide meniul

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla” din Pisa – Cosenza 3-1: „E pregătit să fie vedetă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 noiembrie 2022, 18:27

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla din Pisa – Cosenza 3-1: „E pregătit să fie vedetă!

Olimpiu Moruțan poate fi transferat definitiv de Pisa

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

Românul Olimpiu Moruțan a fost lăudat în presa din Italia după ce a înscris o „dublă” în Pisa – Cosenza 3-1, din etapa a 12-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicația Tuttomercatoweb a remarcat că Moruțan a fost implicat în toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa, în timp de Gianluca Di Marzio e sigur că mijlocașul român poate fi liderul formației sale.

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla” din Pisa – Cosenza 3-1

„A fost meciul lui! Foarte inspirat. Toate acțiunile periculoase ale celor de la Pisa au pornit din picioarele lui și din imaginația lui”, a notat tuttomercatoweb.com, care i-a acordat lui Moruțan nota 8.

„Protagonistul absolut al meciului a fost Olimpiu Morutan, care a reușit două goluri de autor. După primele luni de acomodare, acesta este tot mai bun în Serie B. Playmaker-ul român, un decar cu numărul 80 pe spate, pare să fie în sfârșit gata să fie vedeta celor de la Pisa!”, a notat celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio.

Olimpiu Moruțan, primele goluri după două luni

Golurile lui Olimpiu Moruțan au primele pentru el după o pauză de două luni. Internaționalul român a fost titular la formația de Serie B alături de alt „tricolor”, Marius Marin, dar și alături de Artur Ioniță, jucător care are cetățenie română, dar evoluează pentru Republica Moldova.

Reclamă

Olimpiu Moruțan a deschis scorul pentru Pisa în confruntarea cu Cosenza, de pe teren propriu, din etapa a 12-a din Serie B. Mijlocașul a punctat în minutul 12. În minutul 63, Moruţan a reuşit „dubla”.

În total, pe parcursul întregului sezon, mijlocașul împrumutat de Galatasaray la Pisa a marcat trei goluri și a contribuit cu pasă decisivă la alte două reușite, în 10 partide în care a evoluat.

Giovanni Becali a anunțat unde va juca Olimpiu Moruțan în sezonul viitor

Giovanni Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan va juca la Pisa și în sezonul viitor. Agentul de jucător e sigur că italienii vor dori să-l transfere definitiv de la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

După un prim sezon dezamăgitor în Turcia, Moruțan a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, unde a reușit deja un gol și trei assist-uri în opt apariții. Giovanni Becali e convins că cifrele românului „vor exploda” în Serie B.

Moruțan este un jucător tânăr, are nevoie să i se acorde răbdare. Anul trecut, a început bine la Galatasaray, însă apoi, din diferite motive, nu s-a mai putut exprima la adevărata sa valoare.

Pisa este un nou început pentru el. Acum învață limba, îl ajută Marin și Rus. Treptat, va ajunge să dea randamentul dorit. Pisa crede mult în Moruțan și selecționerul României îl așteaptă.

La finalul sezonului, Pisa are opțiune să-l cumpere. Sunt sigur că va deveni un jucător important la Pisa, mai ales după ianuarie. Nu cred că se va întoarce în Turcia”, a spus Giovanni Becali, pentru italienii de la La Nazione.

Recomandări
  • Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia după „dubla” din Pisa – Cosenza 3-1
  • Ce au scris italienii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și