Închide meniul

Rapid amenință cu retragerea echipei de pe teren, la derby-ul cu FCSB: „Nu vom tolera asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 noiembrie 2022, 8:33

Rapid amenință cu retragerea echipei de pe teren, la derby-ul cu FCSB: „Nu vom tolera asta!

Rapid, avertisment înaintea derby-ului cu FCSB

Rapid și FCSB se duelează duminică seară / Sportpictures

Rapid amenință cu retragerea echipei de pe teren, la derby-ul cu FCSB. Cele două rivale se vor duela în această seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea meciului de pe Arena Națională, la care FCSB va fi gazdă, giuleștenii au anunțat că se gândesc să ia o decizie radicală dacă fanii roș-albaștri vor folosi scandări rasiste la adresa alb-vișiniilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a precizat că clubul giuleștean nu va tolera sub nicio formă eventualele scandări cu tentă rasistă îndreptate către suporterii care vor face deplasarea la meciul cu FCSB.

Rapid amenință cu retragerea echipei de pe teren, la derby-ul cu FCSB

În caz extrem, dacă lucrurile vor escalada, rapidiștii iau în calcul inclusiv să retragă echipa de pe teren.

„Clubul Rapid nu va tolera nici cea mai mică formă de rasism la adresa clubului, a jucătorilor și în special a spectatorilor noștri. Tragem acest semnal de alarmă și sperăm să ajungă la urechile celor care vor conduce această partidă.

Dacă va fi nevoie, sperăm să ia măsurile necesare, conform regulamentelor emise de FIFA și UEFA. În caz contrar, nu ne dorim să se ajungă acolo, putem ajunge inclusiv la a retrage echipa de pe teren. Sperăm ca spectacolul sportiv se va derula doar pe terenul de joc și cel mai bun va învinge”, a spus Lucian Ionescu, la conferința de presă.

Reclamă

Adrian Mutu, mesaj clar înainte de FCSB – Rapid

Mutu spune că e nevoie ca echipa sa să câştige pentru a se menţine aproape de liderul Farul. Mutu i-a dat dreptate lui Pintilii, care a spus că în astfel de meciuri nu mai contează forma.

Un derby rămâne un derby, nu mai e nevoie de multe cuvinte pentru a descrie dorința de a-l câștiga, indiferent de perioada în care se află una din echipe. Nu mai e nevoie de motivație, ar trebui și sper că jucătorii mei sunt motivați.

La nivel de experiență, jucătorii mei pot aduce un plus. La ce am văzut și la primul meci cu FCSB, cred că și ei sunt conectați. Va fi multă lume la stadion, sper să fie un spectacol frumos.

Reclamă 4 / 0/3

De când a reintrat Rapid în Liga 1, nu cred că a fost o diferență așa mare. Dar e primul sezon în care noi mergem bine, iar FCSB a avut o grămadă de probleme, dar asta nu contează la meciul direct. Așa cum a spus și Pintilii, nu contează într-un derby dacă ai antrenor pe bancă. Motivație este destulă. Nu vreau discursuri motivaționale, eu cred că responsabilitatea și abordarea acestui meci trebuie să fie la cel mai înalt nivel, dar eu cred că sunt conștienți. Dacă ei nu știu, le voi spune de rivalitatea și în seara aceasta.

Avem o responsabilitate mare și față de suporteri, și pentru că suntem într-o perioadă bună și trebuie să o consolidăm și să rămânem în spatele Farului, trebuie să ne obținem și obiectivul, deci avem multe ingrediente ca să jucăm, e un meci special, responsabilitatea și ambiția sunt cuvintele cele mai importante„, a explicat Adrian Mutu la conferinţa de presă susţinută înainte de FCSB – Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și